Manisa Son Haber Halkın yanında Haber Sitesi

Manisa Son Haber Halkın yanında Haber Sitesi


 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2020, 19:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
MANİSA SON HABER
MANİSA SON HABER - 5 yıl Önce

BU VE BUNUN GİBİ OLAYLARIN GERÇEKLİĞİNİ ARAŞTIRMADAN VE TEK TARAFLI HABER YAPMAK ŞOVDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR. AYRICA MANİSA NIN İSMİNİ KULLANIP YANLI HABER YAPTIĞINIZ İÇİN SİZİ KINIYORUM. TABİİ BU YORUMU PAYLAŞMAK TA BİRAZ YÜREK İSTER.

MANISA SON HABER
MANISA SON HABER @MANİSA SON HABER - 5 yıl Önce

Hukukun üstünlüğü ilkesini bilmeniz güzel birşey, tabiki adlı merciiler en iyisini bilirler, fakat videoyu izlemeden başka bir siteden alıntı diye işin içinden çıkıyorsunuz. Bu ülke de kadın olmak işte tam da bu yüzden çok zor, biz de yaklaşık üç aydır bu olayları izliyoruz, kadın iffetine atılan suçlamanın hesabını sormuş, kanitlamasini istemiş, ama sizler asıl suçluyu magdurmus gibi gösterip prim yapma peşindesiniz, illa ki bu kadın birileri tarafından katledilmesi mı gerek sesini duyurmak için sorarım size? bu insan oraya belli ki bilerek olay çıkarmaya gelmiş, öyle olmasa telefonun kamerasını niye açsın, aciz mi ki boyle yapsin. Size sorarım, kim birisiyle konuşurken kamera kaydı yapar, korkaklar yapar.

Mustafa Temiz
Mustafa Temiz @MANİSA SON HABER - 5 yıl Önce

Gerçekten siz yürekli biri olsaydınız, yorumu kendi isminizle ve soyadınızla yapardınız. Bu haber yayınlanmış bir siteden alıntıdır. Ayrıca biz taraflı ve yanlılığımızı, halkın yanında ve hukukun üstünlüğü ilkesinden yana kullanırız..Bu haberle ilgili gelişmeleri de takip ettik. Savcılığa intikal etmiştir, yani böyle bir eylem olduğu videodan da aşikardır. Ahkam keserek, bilgisiz fikir sahibi olacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Şimdi siz yürekli iseniz kendi adınızı yazarak yeniden yorum bırakınız.. Hadi bakalım..

Mustafa Temiz
Mustafa Temiz - 5 yıl Önce

Ben sizin gibi niyet okuyuculuğu yapamam. Ben eyleme dönüşmüş, gerçekleşmiş, görünenlerden haber yapabilirim..Korkak mı değil mi, ne niyetle kamera açtı, bilemem. Niyet okuyuculuğu ve yorumlamak benim işim değil..Olmuş, gerçekleşmiş, görünen ne varsa eylemden başkalarının da haberdar olması eylemidir habercilik..Hala kendi adınızla yazamıyorsunuz, bu medeni cesaretsizlik yazdıklarınızı da doğru olsa bile itibarsızlaştırıyor..

MANISA SON HABER
MANISA SON HABER @Mustafa Temiz - 5 yıl Önce

Mustafa bey, evet bir konuda haklısınız, habercilik olanı yansıtmaktır, peki sorarım size; video görüntülerinde o bayan hep ayakta fakat yaptığınız haberde masada otururken bir resmi var, o kaydın hepsi bu kadar mı yoksa kesilerek işine yarayan kısımlar mı konulmuş? bunu biliyormusunuz yoksa işinize mi öyle geliyor? Bu olaya karışan bayanın siciline baktınız mı, ya da o bayın siciline baktınız mı? Okuduğumuz kadar o bay, daha önce adli vakaları buluna birisi, yani o bayan hakkını korumak için, sesini duymanız için katledilip öldürülmesi mı gerek? O zaman mı haber yapacaksınız?

SIRADAKİ HABER