Demirci'de Kadim Hukuk Bürosu Açıldı

Demirci ilçesine yeni bir hukuk bürosu açıldı. Demirci Atıf Akın Caddesi İş Bankası karşısında Avukat Kemal Bursalı bundan böyle Demircililere hizmet verecek.Kadim Hukuk Bürosu kendisini şöyle ifade ediyor.

Manisa Son Haber
Demirci'de Kadim Hukuk Bürosu Açıldı

Kadim Hukuk Bürosu kaliteli avukatlık ve danışmanlık hizmeti verebilmenin öncelikle, güven esası ile hareket etmekten geçeceğine inanmakta ve çalışmalarını bu doğrultuda yürütmektedir. Gerek, güncel hukuk kuralları ve içtihatlar ışığında, gerekse evrensel hukuk kuralları çerçevesinde, adil, yenilikçi ve akılcı çözümler üreterek, müvekkillerine güvenilir hizmetler sunabilme amacındadır.Hukuk önünde her bireyin eşit şartlar altında bulunduğuna olan inancımız ile mesleki ve kişisel anlamda, ilkelerimizden ödün vermeden, hukuki hizmet verebilmenin avukatlık mesleğinin vazgeçilmez bir parçası olduğunu asla unutmamakta ve çalışmalarımıza bu yolda yön vermekteyiz.  Kadim Hukuk, müvekkillerine,eksiksiz ve profesyonel hizmet sunabilmek için, alanında, bilgili, yetkin ve uzman bir kadro ile çalışmaktadır. Müvekkillerimizin  her türlü hukuki ihtiyacını  maksimum düzeyde karşılayarak, onların, hukuksal, kişisel ve ticari açıdan gelişimlerine fayda sağlayabilmek büromuzun esaslı prensibidir. Bütün bunların yanında, müvekkillerimizin hukuka ve adalete olan inançlarının artmasına katkıda bulunmak  yegane amacımızdır. Ünlü düşünür Aristo’nun da dediği gibi
“Hukuk, her şeyin üzerinde olmalıdır”.
Kadim Hukuk Bürosu avukat kadrosu 


Av. Nizamettin Tek 
Av. Fisun Gülsen Tek 
Av. Şahin Şafak
Av. Ahmet Gülsen 
Av. Kemal Bursalı 
Av. Mehmet Kocabaş 
Av. Nesil Kör 
Adresi Mansuroğlu Mahallesi 288/1 Sokak No:8 K:4 D:10 Bayraklı İzmir 


 Kadim Hukuk Bürosu asıl olarak İzmirde, Demirci'ye de şube olarak açılış yapıldı. Şube açılışı Av. Kemal Bursalı tarafından yapıldı. İzmir ve Demirci bağlantılı olarak çalışılacak. 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2020, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER