3 Yıldır Bulamadık!

15 Temmuz 2016 FETÖ darbe girişiminin üzerinden koskoca 3 yıl geçti!
15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti Devletini kimler yönetiyordu?
Cumhurbaşkanı; Recep Tayyip Erdoğan
Başbakan; Binali Yıldırım
Milli Savunma Bakanı; Fikri Işık
İçişleri Bakanı; Efkan Ala
Adalet Bakanı; Bekir Bozdağ
Genelkurmay Başkanı; Hulusi Akar
Emniyet Genel Müdürü; M. Celalettin Lekesiz
MİT Başkanı; Hakan Fidan ( AKP’den Milletvekili adayı olmak için MİT Müsteşarlığından 10. 02. 2015 tarihinde istifa etti. Bir ay sonra 10. 03. 2015’te MİT Kanununun 14. Maddesine aykırı olarak, kanunsuzca tekrar atandı. Oslo’da PKK ile yapılan görüşmelerde “Sizlerle savaşan Türk Ordusunun Komutanları şimdi zindanda” diyen Yerli ve Milli kahraman)
Türk Devletinin özellikle iç güvenlikten sorumlu görevlileri bu kişiler idi.
Bugün baktığımızda, Erdoğan-Akar-Fidan hariç hepsinin görevlerinden uzaklaştırıldığını görüyoruz.
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığından Başkanlığa- Akar, Genelkurmay Başkanlığından Milli Savunma Bakanlığına- Hakan Fidan ise MİT Müsteşarlığından MİT Başkanlığına terfi ettiler. Üç devlet görevlisi de terfi etti…
Terfi ettiklerine ve makamları yüceldiğine göre demek ki, 15 Temmuz 2016’daki FETÖ darbe girişimi sırasında 251 vatandaşımızın Şehit olmasında ve 2196 vatandaşımızın Gazi olmasında bu kişilerin hiç suçu, kabahati, günahı yokmuş! 
Yalnız, bizim 3 yıldır yanıt aradığımız, bir türlü bulamadığımız sorularımız var.
Arıyoruz arıyoruz bulamıyoruz! Halının altına, dolapların arkasına, parkelerin dibine, tavan aralarına baktık bulamadık. Bu üç kişi mutlaka biliyordur;
-Köprüdeki silahlardan çıkan mermilerin balistik kontrollerini bulamadık. Mermilerin askerin mi, polisin mi, SADAT militanlarının mı, yoksa Suriyeli katillerin mi silahlarından çıktığını anlayamadık!
Şehitler, mermiye kafa atmadıklarına göre, kimler vatan evlatlarına ateş etti?
-Alışveriş merkezlerine bile girerken insanları üzerleri aranır.
FETÖ mensubu askerler ordumuza nasıl girdi? Nasıl rütbeleri yükseldi? 
Necdet Özel tarafından mı, yoksa Hulusi Akar tarafından mı General yapıldılar? Öyle ya orası dingonun ahırı mı ki tüm FETÖ’cular elini kolunu sallayıp ta Paşalığa kadar terfi etsinler?
-Cumhurbaşkanlığı Yaverliğine, Genelkurmay Başkanı Yaverliğine, MİT Başkanının Özel Kalem Müdürlüğüne kadar, bu kişiler nasıl gelebildi? 
Kimse görmedi mi?
-Bu FETÖ, “Aman Hocam, Canım Hocam, sana yanıkız dön gel bize, bitsin bu hasret” diye TBMM kürsülerinden yalvaran Bakanlarımızın FETÖ ’su ile aynı FETÖ mu?
-Yüz binlerce insan, haklarında verilmiş bir yargı kararı olmadan hapislere atıldı, işinden ekmeğinden mesleğinden oldu. Peki, bu terör örgütünün Siyasi Ayağı yok mu? Örgüt tekerlekli sandalyede mi oturur?
Bu örgütün siyasi ayakları nerede? Örneğin bu konuda yukarıdaki üç kişinin dışında, Gül, Babacan, Davutoğlu, Ergin, Çelik, Arınç, Parselci Gökçek niçin siyasi ayakların kim olduğunu söylemiyor?
-Yüksek Yargıya, bu kadar çok FETÖ’cuyu kimler soktu? Kimler bu konu için yapılan referandumda, mezardakiler bile oy kullansın diyen FETÖ elebaşına “Okyanus ötesine selam olsun” diye dualar etti? 
-15 Temmuz darbe girişiminde bulunan “Yurtta Sulh Konseyi” üyelerinin adları ne? Adil Öksüz ne iş?
-FETÖ’nün Türkiye’deki 1 numarası kim?
-FETÖ’cülerin el konulan malları ne oldu? Paralarımız kurtarıldı mı?
Devletimin güzide yöneticileri;
Lütfen bu sorulara yanıt verin. Meraktan kurdeşen olduk! Sizler olmasa da, Barzani’ ye saz çalan Kalın İbrahim’e yazıp verin, o bize okusun.
Hadi muhterem yöneticiler, yazın verin, biz de bilelim. Şimdi 15 Temmuz Kutlama törenlerine gidebilirsiniz. Allah Yar ve Yardımcınız olsun.

Olsun mu?

Açıklayın olsun.

Açıklamazsanız,

Allah layığınızı versin…
Sağlık ve başarı dileklerimle. 
15 Temmuz 2019
Rifat Serdaroğlu

YORUM EKLE