Kriminal Raporla ölü bulunan 4 gencin nasıl öldükleri ortaya çıktı!

Manisa'nın Ahmetli ilçesine bağlı Kestelli Mahallesinde ölü olarak bulunan 4 gencin ölüm nedeni kriminal raporla ortaya çıktı.

Manisa Son Haber
Kriminal Raporla ölü bulunan 4 gencin nasıl öldükleri ortaya çıktı!

Kırsal arazide birbirlerine çok yakın olarak cesetleri bulunan 3'ü Alaşehirli 4 gencin ölümününe ilişkin Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı'nca düzenlenen kriminal rapora göre ;  Alaşehir'li gençlerden birinin yüksek dozda aldığı uyuşturucudan öldüğü, diğer gençlerin ise av tüfeğiyle sırayla intihar ettikleri öğrenildi.
Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı'ndan beklenen kriminal rapor, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na ulaştı.
Edinilen bilgilere göre ; Kriminal raporda, Ümit Zangal'ın uyuşturucudan öldüğü, Muharrem Zengin (22), Neşet Dalgın (24) ve Serkan Zangal'In (23) av tüfeğiyle sırayla intihar ettikleri yer aldı.
Ahmetli ilçesine bağlı Kestelli Mahallesi'nde cansız bedenleri bulunan 3 gencin intihar etmeden önce çektikleri videoda seslendikleri Mert isimli kişi ölenlerden Neşet Dalgın'ın uzman onbaşı olan abisi çıkmıştı. Videoyla ilgili konuşan Mert Dalgın, "'Birbirimizi bırakmayacağız' diye söz vermiştik. Videoyu şaka sandım, meğerse gerçekmiş" dediği de öğrenildi.
Türkiye gündemine de giren gençlerin ölümlerinin nasıl gerçekleştiği sorusunun cevabı da kriminal raporda ortaya çıkmış oldu. Gençler geçtiğimiz hafta toprağa verilmişlerdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2021, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER