Başkan Dutlulu’ya Meşaleli Karşılama

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, İsaca Mahallesinde meşaleler eşliğinde coşkuyla karşılandı. İsaca halkı, hizmetlerinden memnun kaldığı Başkan Dutlulu ile ‘5 yıl daha devam’ dedi.

Başkan Dutlulu’ya  Meşaleli Karşılama

Akhisar’da yaptığı hizmetlerle ilgili herkesin takdirini ve sevgisini kazanan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu halk buluşmalarını İsaca Mahallesi’nde sürdürdü. Mahalle halkının yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Dutlulu, seçimden seçime köyleri ziyaret eden siyasetçiler gibi olmadığını ve sürekli köyleri ziyaret eden, halkı dinleyen ve halkın taleplerine hızlı çözümler üreten bir anlayışla hizmet ettiklerini söyledi.

Yıllarca hizmetten mahrum kalan Akhisar köylerinin kendi döneminde hizmete kavuştuğunu söyleyen Başkan Dutlulu “Akhisar’da hizmetimizin ulaşmadığı 1 tane bile köy kalmadı. Bize oy versin ya da vermesin, hangi köyün ne ihtiyacı varsa onu yaptık. Hayır yeri, çok amaçlı salon, aşevi, mahalle fırını, arazi yolu, çocuk oyun parkları gibi halkımızın istediği tüm hizmetleri yerine getirdik. O partili, şu partili demedik. Yine aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Akhisar’da daha güzel hizmetleri birlikte hayata geçirmek için herkesin desteğini bekliyorum. Bu bir yerel seçim, hizmet seçimi. Evelallah biz de çalışkan belediyecilik anlayışımızla hizmetlerimizi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. AK Partili, MHP’li, Saadet Partili, İyi Partili veya CHP’li tüm halkımızın oyuna talibiz. Desteklerinizle köylerimizi daha da güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Dutlulu, İsaca Mahallesi’ne yeni dönemde yapılması gereken hizmetleri not alarak, birim amirlerini bilgilendirdi.

İsaca Mahallesinin yıllardır mahrum kaldığı belediyecilik hizmetlerine Başkan Dutlulu ile kavuştuğunu belirten mahalle halkı, ‘Hizmetlerin devam için Besim Dutlulu ile 5 yıl daha devam” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER