Genç yazar ameliyat sonrası yatakta bile yeni kitabı için çalışıyor

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yaşayan ve doğuştan bacaklarının gelişmemesi nedeniyle yürüme güçlüğü çeken Büşra Gül Çelik (20) yazdığı ‘Hayat Melodisi’ isimli kitabıyla Türkiye’de gündem olmuş ve kitabı büyük bir ilgiyle karşılaşmıştı. Çalışmalarına halen devam eden engelli genç yazar yaşama sevincini yazmakta bulduğunu söyleyerek, okurlarına yeni kitaplarının yakın zamanda geleceğini de müjdeliyor.

Genç yazar ameliyat sonrası yatakta bile yeni kitabı için çalışıyor

Büşragül Çelik geçtiğimiz günlerde geçirdiği ameliyat sonrasında evinde dinlenirken, yeni kitabı içinde yoğun bir çalışma sürdürüyor.

Genç yazarı okurları ve sevenleri de yalnız bırakmıyor

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ANLAMLI ZİYARET

Akhisar ilçe Emniyet Müdürü Engin Pınar ameliyat olan engelli genç yazarı evinde ziyaret etti. Akhisarlı engelli genç yazar geçtiğimiz günlerde Manisa’da Celal Bayar Üniversitesi Hafsa sultan hastanesi ortopedi bölümünde ameliyat olmuştu. Hastaneden taburcu olarak evine gelen genç engelli yazar Büşragül Çelik’i yalnız bırakmayan Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar ve İlçe emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli polis memuru Sema Çakır ile birlikte Genç Yazar engelli Büşragül çelik’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileterek çiçek takdim ettiler. Ziyarette İlçe emniyet Müdürü Engin Pınar “Büşragül Çelik’in geçtiğimiz günlerde ameliyat oldu haberini aldık. Bizde İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Büşragül hanımı hastaneden çıktıktan sonra evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Genç yazarımız  inşallah tekrar sağlığına kavuşarak, yeni yazacağı kitaplarıyla okurlarıyla ve bizlerle buluşacağını ümit ediyor, kendisine şahsım ve İlçe Emniyet Müdürlüğü teşkilatı olarak geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum” dedi.

ZEYTİNLİOVA KURAN KURSU ÖĞRETİCİLERİDE GENÇ YAZARI YALNIZ BIRAKMADI

Akhisar İlçe Müftülüğüne bağlı Zeytinliova Kuran kursu ameliyat olan engelli Büşragül Çelik’i evinde ziyaret etti. Yazar Çelik’i Zeytinliova Kuran kursu müdürü Mehmet Artış, Kursta Kuran’ı Kerim öğreticisi Üzeyir Umutlu ve 5 sınıftan birer temsilci ile ziyaret ettiler. Kuran kursu müdürü Mehmet Artış, Kursta Kuran’ı Kerim öğreticisi Üzeyir Umutlu,  “Daha önce kursumuzu ziyaret eden engelli ve yazar olan genç kızımızın ameliyat olduğu haberini aldık. Genç yazar Kızımızın birçok engeli aşma konusunda mücadele vererek bizlere örnek oluyor. Bizde kursumuzda bulunan 5 sınıfımızdan birer temsilci seçerek evine gelen kızımızı ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ileterek yüce rabbim tez zamanda şifa vermesi için dua ettik.  Kursumuzda eğitim gören tüm öğrencilerimizin ve idarecilerimizin de selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettik. Yüce Allah acil şifalar versin. ”dedi.

Ziyaretçilerine “Sizlere bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Ben Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan hastanesi ortopedi bölümündeki ameliyattan sonra taburcu olarak evimize geldim. Ameliyatım esnasında gerek bana gerek anne ve babamı arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim. Bu ziyaretiniz ile beni mutlu ettiniz. Sizlere de görevlerinizde başarılar hayırlı çalışmalar dilerim.  Allah yapmış olduğunuz ziyaretleri kabul etsin” dedi. Ziyaretlerden dolayı, Çelik´in babası Erhan Çelik ve annesi Fadime Çelik´te teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2019, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER