Alaşehir Devlet Hastanesinde Değişim Sürüyor

Olay görüntülerle anılan, uzun süredir seks ve yolsuzluk iddialarının merkezindeki Alaşehir Devlet Hastanesinde değişim süreci sürüyor.

Manisa Son Haber
Alaşehir Devlet Hastanesinde  Değişim Sürüyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesi Devlet Hastanesi ile ilgili  ortaya çıkan seks ve yolsuzluk iddialarının yanında, yoğun bakım ünitesinde köpük ve pudra partisi, hastanenin altıncı katında ise çalgılı türkülü cümbüş görüntüleri uzun süre ülke gündeminde kalmış, Sağlık Bakanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlatmıştı. Bu iddiaları kamuoyuyla ve devletin ilgili kurumlarıyla paylaşanda Manisa eski milletvekili araştırmacı yazar Tevfik Diker olmuştu. Diker, yaklaşık 7 ay süren ve uzun süre ilgili herkesin sessizliğe büründüğü, görmezden geldiği hastanedeki seks ve yolsuzluk iddialarını ısrarla kamuoyuyla ve devletin ilgili kurumlarıyla paylaşarak, devletin hareket geçmesini talep etmişti.


Son süreçte soruşturmalar tamamlanmış, çok sayıda bu iddiaların merkezinde kalan personel başka yerlere görevlendirilmişti. Siyaset ve bürokrasinin içiçe geçtiği, hastane içinde liyakatsızlıkla başlayan skandallar zinciri peşi sıra ortaya çıkmış, hastaneyle ilgili her gün başka başka bilgiler ve belgeler de sosyal medyada yayılmış, vatandaşlardan da büyük tepki almıştı.


HASTANEYE YİNE MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ
Alaşehir Devlet Hastanesinde köpük ve pudra partisi yapılan skandal görüntüler ulusal televizyonların ana haber bültenlerinde yer almış, vatandaşlardan da büyük tepki almıştı. Başlatılan soruşturma kapsamında hafta başından itibaren yeni bir müfettişin görevlendirildiği, son skandal görüntülerin merkezinde yer alan personelin ifadelerine başvurulduğu, soruşturmanın halen sürdüğü bilgisine ulaşıldı.
HASTANEYE YENİ BAŞHEKİM ATANDI


Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Orhan Kırmalı’nın istifa etmesiyle boşalan göreve Manisa Şehir Hastaneleri Ortopedi Uzmanı Operatör Doktor Kadir Gem atandı. Görevine başlayan Dr. Gem, "Alaşehir Devlet Hastanesi konum itibariyle büyük bir çevreye hizmet veriyor. Alaşehirli vatandaşlarımızın yanı sıra Sarıgöl, Kula, Eşme, Buldan ve Salihli ilçemizin bazı mahalleleri Alaşehir Devlet Hastanesi’nden hizmet alıyor. Hizmet ve başarı bir ekip işidir. Hastanemizde çalışan doktor, hemşire, memur ve yardımcı personeller olarak, el birliği ile hizmet seviyemizi her gün biraz daha artırarak en iyi, en kaliteli hizmeti vereceğiz" dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
muzafffer Karabacak
muzafffer Karabacak - 4 yıl Önce

şunu merak ediyorum acaba o eğlenenlerin yakını hasta olsa eğlenilermiydi acaba

SIRADAKİ HABER