5 Bin polisin katıldığı terör operasyonunda 1 kişi öldürüldü

Dün IŞİD hedeflerinin vurulması ve çok sayıda IŞİD terör örgütü mensubunun öldürülmesinin ardından, İstanbul'da herhangi bir terör faaliyetinin yapılmasını engellemek amacıyla 5 bin polisin katılımıyla geniş çaplı terör operasyonu yapıldı. Bağcılarda yapılan operasyonda bir terörist öldürülerek etkisiz hale getirildi.

5 Bin polisin katıldığı terör operasyonunda 1 kişi öldürüldü

  İstanbul’da sabaha karşı 5 bin polisle operasyon başlatıldı. 26 ilçede eş zamanlı yapılan operasyon sırasında Bağcılar ’da çatışma çıktı. Çatışmada DHKP-C üyesi olduğu ileri sürülen G.Ö. öldürüldü.



İstanbul'da sabahın erken saatlerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından "terör" operasyonu düzenlendi. 

İstanbul'un 26 ilçesinde önceden belirlenen 140 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında Bağcılar Yeni Mahalle Bülbül sokakta da bir eve baskın yapıldı. Özel harekat ekipleri tarafından düzenlenen operasyona bir polis helikopteri de havadan destek verdi. Operasyon sırasında sokağın giriş ve çıkışında önlem alan polisin olay yerindeki bekleyişi devam ediyor.  Olay yeri inceleme ekipleri ve iki ambulans da operasyon yapılan bina önünde hazır bekletiliyor. Günün ağarmasıyla birlikte insan kalabalığın artması üzerine polis güvenlik şeridini genişletti. Sokağın bağlı bulunduğu Ahmet Kabaklı Caddesi'nin olay yerine çıkan kısmı trafiğe kapatıldı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2015, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER