Eren Erbahçeciler cinayetinin ardından tepkiler dinmiyor

Manisa’nın Salihli ilçesinde dün gece yaşanan cinayetin ardından Manisa adeta isyan etti. Kızının yanında bir Lunapark’ta o tesisin çalışanı tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybeden 34 yaşındaki Maski çalışanı Eren Erbahçeciler için Maski ve basın mensubu arkadaşları bu anlamsız cinayete tepki göstermeye devam ediyor.

Eren Erbahçeciler cinayetinin ardından tepkiler dinmiyor

Eren Erbahçeciler, Salihli ilçesi Kurşunlu yolu üzerinde bulunan Lunaparkta, tartıştığı bir lunapark çalışanı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olay Manisa’da büyük tepkiye neden olurken, Eren Erbahçeciler’in mesai arkadaşları ve dostları sosyal medyada adeta isyan etti. Olay; Kurşunlu yolu üzerinde bulunan Lunaparkta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Eren Erbahçeciler(34) kızı ile birlikte lunaparka eğlenmeye geldi. İddiaya göre Erbahçeciler ile lunapark çalışanı K.S.arasında oyun jetonu başında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce K.S. tabanca ile Eren Erbahçeciler’i vurdu. Ağır yaralanan ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Erbahçeciler, hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Erbahçeciler’in, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Ahmetli Şubesi çalışanı olduğu öğrenildi. Polis ekipleri cinayet zanlısı K.S’nin yakalanması için çalışma başlattı.  

Erbahçeciler'in ardından bazı sosyal medya paylaşımları şöyle oldu.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2019, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER