Simav cinayetinin katil zanlısı Niğde'de yakalandı

Kütahya 'nın Simav ilçesindeki bir çay ocağında dün arkadaşlarıyla sohbet ederken, içinde 3 kişinin bulunduğu hafif ticari araçtan inen Abdülkadir Kabalcı’nın bıçaklı saldırısı sonucu kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan Fatih Aydar (36) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Simav cinayetinin katil zanlısı Niğde'de yakalandı
Kütahya 'nın  Simav ilçesindeki bir çay ocağında dün arkadaşlarıyla sohbet ederken, içinde  3 kişinin bulunduğu hafif ticari araçtan inen Abdülkadir Kabalcı’nın bıçaklı saldırısı  sonucu kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan Fatih Aydar (36) kaldırıldığı  hastanede yaşamını yitirmişti. 

Simav da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden iş adamı Fatih Aydar’ın katil zanlısı, memleketi Niğde'ye kaçarken Konya’nın Ereğli ilçesinde yol kontrolü sırasında yakalandı. 

Beraberindeki iki kişi ile birlikte Simav Genç İşadamları Derneği başkanı Yemek Fabrikası sahibi Fatih Aydar'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan Abdülkadir Kabalcı ve arkadaşlarını yakalamak için polis seferber oludu. Katil zanlısı Abdülkadir Kabalcı ve olay sırasında yanında bulunan Duran Arı ve Cemal Güder'in yakalanması için tüm emniyet ekipleri seferber edilirken ilk yakalanma haberi Ereğli'den geldi. Cinayette bıçağı Kullanan Abdülkadir Kabalcı ile onun kaçmasında ve saklanmasında yardım ettiği iddia edilen arkadaşı Bayram Sadıklı polis çevirmesine takılınca yakayı ele verdi.

Katil zanlısının memleketi Niğde’ye gitmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Polis çevirmesinde yakalanan Abdülkadir Kabalcı ve Bayram Sadıklı Kütahya Emniyet Müdürlüğü Cinayet büroda sorguya alındı.

 
Fatih Aydar (Genç yaşta öldürüldü)

Olay sırasında Kabalcı’nın yanında bulunan Duran Arı ve Cemal Güder'in yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

 
Abdülkadir Kabalcı (YAKALANDI)

Bu arada İşadamı Fatih Aydar'ın cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi. Cinayetten sonra katil zanlısının hurda dükkânı da kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılmıştı, bu olayla ilgili de soruşturma halen sürüyor.

HER YERDE ARANIYORLAR


Duran Arı


Cemal Güder

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 20:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER