SON DAKİKA! Yolcu otobüsü beton mikserine çarptı! 41 kişi yaralı

İzmir İstanbul Otoyolu’nda Balıkesir Yeniköy yakınlarında gece 03.00’de meydana gelen çift taraflı trafik kazasında Fethiye’den İstanbul’a giden 34 LAJ 55 plakalı yolcu otobüsü seyir halindeki 35 HA 3549 plakalı beton mikserine arkadan çarptı.

SON DAKİKA!  Yolcu otobüsü beton mikserine çarptı! 41 kişi yaralı

Kazada 41 yolcu yolcu hafif yaralanırken, 2 kişi ağır yaralandı

İzmir İstanbul Otoyolunda gece 03.00 de meydana gelen çift taraflı trafik kazasında otobüs 41 yolcusu ile beraber, kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs şoförü ve muavin ağır yaralandı. Yolcuların hafif yaralandığı kazada otobüs sürücüsü ve muavin önü hurdaya dönen otobüste sıkıştı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Altıeylül ve Karasi İtfaiye İtfaiye ekipleri ayrıca Afad tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan otobüs sürücüsü A.K. ,muavin E M. 112 sağlık ekiplerine teslim edildi.

Otobüsün seyir halindeki kamyona arkadan çarptığı iddia edilen kazada Kamyon şoförü hafif yaralı olarak kurtarıldı. Otobüsün içerisinde bulunan 41 yolcuların bazıları ayakta tedavi edilirken, bir çok kişi de hastaneye tedavi altına alındı.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2023, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER