Ayıkla Pirincin Taşını

Bu başlık, aşağıdaki yazılanları bildiği halde konuşmayan, “Aman ekonomik istikrar bozulmasın”, “Ne güzel para kazanıyoruz”, “AKP, güzel şeyler de yaptı ama”, “Yol yaptılar, yol”, “Kardeşim, evet çalıyorlar ama adamlar çalışıyorlar yahu”, “Küçücük çocuklara tecavüz edilirken, kadınlar sokakta öldürülürken”, “Arkadaş doğru söylüyorsun ama, ben AKP’den korkarım, başıma dert açarlar benden uzak durun telefonlarımı dinliyorlar” diyen sözüm ona
Türk Aydınlarına yani Atatürk Cumhuriyetinin en önemli projesi olan “Çağdaş Üniversite” mensuplarına, Türk Milleti sayesinde zengin olan İş dünyasına, maaşlarını Türk Milletinden alan resmi-sivil Türk Bürokratlarınadır.
Sustunuz, korktunuz, sindiniz, teslim oldunuz, cahili ve zalimi alkışladınız, adam yüzlerinize karşı sizleri aşağıladığı halde tek laf bile söyleyemediniz.
Aksine adamı ayakta alkışladınız.
Bu tavrınız, gariban kız çocuğunu geneleve zorla düşüren, ama kızın çalıştığı odayı gayet güzel döşeyen pezevenge, alkış tutan adamcıkların tavrına benzer.
Büyük Atatürk’ün “Vatan Namustur” sözünü hiç hatırlamadınız değil mi?
Mecellenin 30. Maddesini, “Def-i mefâsid, celb-i menafiden evlâdır (kötülüğü def etmek, menfaat sağlamaktan önce gelir) hiç duymadınız değil mi?
Ya ne dediniz? Önce benim menfaatim, gerisi hikaye!
Hadi, buyrun şimdi ayıklayın pirincin taşını…
AKP’nin son hedefinin, “Türkiye’yi Federe İslam Devletine dönüştürmek” olduğunu defalarca söyleyip, yazdık! Siyasal İslam’ın ve İhvanın temsilcisi AKP’ye göre, “Nihai hedefe varana kadar, yalan söylemek dahil her yöntem, her yol mubahtır” dedik, inanmadınız!
AKP, Türkiye’yi bilerek ve planlayarak “Araplaştırmaktadır” dedik!
AKP, sürekli olarak dinden, imandan, namazdan, niyazdan, oruçtan, cennet ve cehennemden bahseder, hem yalan söyler hem de hırsızlık yapar dedik, dönüp bu adam ne diyor diye düşünmediniz!
AKP ve FETÖ yıllarca birlikte çalıştı, Türk Ordusunu beraberce tahrip ettiler, bakanlıkları paylaştılar, Yüksek Yargıyı birlikte ele geçirdiler dedik, aldırmadınız!
AKP ülke ekonomisini batıracak, uygulanan ekonomik politika sürdürülemez dedik, uyanmadınız!
Bunların hepsi gerçekleşmedi mi? Fazlasıyla gerçekleşti…
Sadece şu iki olay, demokratik bir ülkede yaşansa aydınların uyarmasıyla, o ülkenin insanları ayağa kalkar ve bunları yapan iktidarı tükürükle alaşağı ederdi! Ama sizler sustunuz.
Telekom Olayı;
Göz göre-göre Türk Milletinin 20 milyar dolar parası, AKP’nin katkısıyla Hariri denen pisliğe peşkeş çekildi, kimse “Arkadaş, sen ne yapıyorsun? Burası babanın çiftliği mi? AKP’li eski bakanları, milletvekilleri, müsteşarları Telekom’a yönetim kurulu üyesi yapmasını biliyorsun da, niçin bu zararı önlemedin?” demedi!
Peki, bu zararın siyasi-idari sorumluları yok mu? Yargı araştırdı mı?
Bu ülkede, AKP tarafından TSK’nın tank-palet fabrikası 50 milyon dolar için satıldı.
Eyy AKP, Türk Milletinin sırtına 20 milyar doları elin arabına vererek yükledin. Bu yetmedi de “Bana Türk demeyin, utanırım. Ben arabım” diyen adama ve Katarlılara tank-palet fabrikasını vermekten utanmadın mı?
Sayıştay Raporuna göre;
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, engelli olmadığı halde her ay 62 bin kişiye ENGELLİ BAKIM AYLIĞI bağlamış. Veri sisteminde kaydı olmadığı halde 138 bin kişiye de ENGELLİ AYLIĞI bağlamış!
Bu maaşları haksız ve yasaya aykırı olarak alanlar kimler biliyor musunuz?
Emniyetin ve TSK’nın yüzbinlerce kayıp (!) silahını taşıyan SADAT-Halk Özel Harekat-Osmanlı Ocakları denen militanlar! Hani seçim akşamı İstanbul’da yerleri mermi kovanı ile dolduran it takımı vardı ya, işte onlar!
Bunlara bir de “Suriyeli” diye ülkemize getirilen ve ekmeğimizi çalan binlerce arap militanı ekleyin, üstüne bir de Türk Ordusunun mevcudunun düşürülmesini koyun, tehlikenin boyutunu varın siz tahmin edin.
Dünyada, kendi milletine karşı silahlı bir güç toplayan ve bunun parasını da kendi milletinden alan bir başka iktidar bulabilecek misiniz?
Sizce bu hazırlıklar ne için yapılıyor?
Haydi, buyrun şimdi ayıklayın pirincin taşını!
Eyy Türk Milleti;
Kime ayıklatacaksınız pirincin taşını, kiminle düze çıkaracaksınız ülkeyi?
AKP’nin elinde esir edilmiş MHP’ye mi?
Tüm bunları bildiği, devlet görevlileri tarafından kendisine belgeler verildiği halde susan ve Suriyelilere sahip çıkacağını söyleyen CHP’ye mi?
İlk fırsatta AKP’ye rampa etme planları yapan Saray sevdalısı İYİ Parti’ye mi?
Adını, Kurtuluş Savaşımızdaki Kuvayı Milli hareketinden alan Çoban Ateşi Hareketi, Türk Devletini yeniden Büyük Atatürk’ün kurduğu gibi kuruluş ayarlarına döndürmek için kurulmuştur.
Bu görevi, sadece Türk Milletine, Türk Vatanına ve Demokratik Cumhuriyete olan bağlılığımız sebebiyle yapacağız. Çünkü Çoban Ateşi Hareketinin tek sahibi sadece Türk Milletidir. Kimse unutmasın ki, bu hareket ülkemizin son şansıdır.
Gereğini yapacak mısınız? Takdir Yüce Türk Milletinindir…
Sağlık ve başarı dileklerimle 30 Eylül 2019
Rifat Serdaroğlu

YORUM EKLE