Bunu Gavur Yapar Mı?

Gavur; Kaba kişi- Müslüman olmayan kişi-dinsiz kimse anlamındadır.
Halk dilinde ise insafı olmayan, acımasız kişiler için kullanılır.
AKP’nin Türk Milletine yaptığı ihaneti vurgulamak için bu başlığı kullandım. Ömrümün bu bölümü, Bademlerin hırsız-vurguncu takımına karşı mücadele ettiğim için mahkemelerde geçiyor. Daha ağır bir başlık kullanmaya, yargının bu günkü durumu engel oluyor. Ama çok yakında meydanlarda konuşacağız.
Büyük Atatürk ve arkadaşlarıyla başlayan ekonomik kalkınma hamlesi, sonraki iktidarlar tarafından da olabildiğince devam etti.
Çok zor günlerdi o günler. Bakın, ne belalarla boğuşmuşuz, kısaca hatırlayalım.
Osmanlıdan kalan borçların tamamının ödenmesi, Dünya Savaşları sonucu sırtımıza konulan ağır yükler, emekleyen çok partili demokrasinin ilk yıllarında başlayan ve hala devam eden hatalar, askeri darbelerle Türk Milletinin önüne sürekli olarak set çekilmesi, Kıbrıs Barış Hareketi sonrası yıllarca süren ambargolar, dıştan kurgulu ekonomik krizler, kaçırılan sanayi devrimi, birkaç ekonomik krize bedel 1999 Marmara-Kocaeli-Bolu-Düzce depremleri, Cumhuriyetin ilanından itibaren günümüze kadar Türk Devletine karşı yapılan 28 adet Dinci-Bölücü silahlı isyan ve 54 bin insanımızı ve yaklaşık 400 Milyar dolarlık kaynağımızı yitirdiğimiz PKK Narko-Terör örgütü ile mücadele!
Tüm bu zor şartlara rağmen Türk Devletini 2002’ye kadar yönetenler, Türkiye’yi eserlerle donattı. Türk Milleti, boğazından kestiği rızkını devletine vergi olarak verdi ve bu eserler yurdun dört bir yanına serpiştirildi. Kim bu cennet vatan için bir eser bıraktı ise inanıyorum ki Allah ve Türk Milleti onlardan razıdır.
2002’de dış destekli bir proje ile AKP iktidar oldu.
AKP; 17 senede, Cumhuriyetin tüm birikimlerini iki üç senelik karları karşılığında sattı, savdı!
11 Liman- 98 Elektrik Santralı- 50 Tesis (Şeker Fabrikaları, Petrokimya, Demir-Çelik vs)-11 Otel-3.917 Taşınmaz-Araç Muayene-Maden Ruhsatları-İsim Hakları-Markalar-Varlık Satışları-İmtiyaz Hakkı Devri-Elektrik Dağıtım Şirketleri satıldı…
Kendisinden önceki 58 Hükümetin yaptıkları eserleri, 17 yılda AKP kaça sattı biliyor musunuz? Tam 62 MİLYAR DOLARA!
Peki, bu paranın nereye harcandığını biliyor muyuz?
Erdoğan-Gül-Davutoğlu-Yıldırım-Babacan-Şimşek-Albayrak’tan başka bilen yok!
Babalarının malını değil, Türk Milletinin malını sattılar ama Türk Milletine bir açıklama yapmak gereğini duymadılar!
Bunların yaptığını gavur yapar mı?
Çiğdem Toker, Sözcü Gazetesinde 2003-2019 yılları arasında AKP Genel Başkanı tarafından kullanılan Örtülü Ödenek (Gizli Hizmet Gideri) tutarını açıklamıştı. Yıllar itibariyle, ortalama döviz kuru ile yapılan hesaplamaya göre, 2003-2019 arasında, şahsının harcadığı para yaklaşık 7 (YEDİ) Milyar Dolar…
Türk Milletinin 79 yılda yarattığı eserleri 62 Milyar Dolara satacaksınız,
üstüne de Türk Milletinin size emanet ettiği parayı, 79 yılda görev yapan tüm Başbakanların harcadığından fazlasını, tek başınıza 17 yılda harcayacaksınız ha!
Bir daha soralım;
Bunların yaptığını Gavur yapar mı?
Erdoğan’ın, 17 Aralık 2019’da Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisinde, 1. Küresel Mülteci Forumunda söylediği şu sözleri hiç unutmuyoruz;
“Suriyeliler için şimdiye kadar harcadığımız para, 40 Milyar Doları aştı…”
Gerek Hüsnü Mahalli’nin, gerekse Avrupa basınının yazdıklarına göre AKP Hükümeti, halen Suriye’de ve Libya’da bulunan El-Nusra elemanlarına her ay maaş ödüyor.
Şimdi Haziran ayındayız. 17 Aralık 2019’dan bu yana 6 ay geçti. El-Nusra militanları da her ay paralarını almaya devam ediyorlar. Tahminimiz odur ki “Örtülü Ödenek”ten harcanan 7 Milyar Doların büyükçe bir kısmı “Biz Ensar, onlar Muhacir” mantığıyla El-Nusra militanlarına harcandı!
Sözün Özü, Türk Milletinin 79 yılda yarattığı tüm eserlerin tutarı kadar parayı AKP, bizim yavrularımız için eğitim-sağlık hizmeti olarak harcamadı.
Kendi vatanını savunmaktan aciz Suriyelilere harcamayı tercih etti…
Türk Milletinin tüm fertlerinin kendilerine sorması gereken soru şudur;
Türk Milletine sorulmadan, Suriyelilere harcamayı kim hangi vicdanla yapar?
Bunların yaptığını gavur yapar mı?
Not;
Çoban Ateşi Hareketi Eskişehir Sorumlusu Sayın Hakkı Öztekin’i Covid-19 salgını sebebiyle kaybettik. Arkadaşımızın eşine, oğluna, dostlarına ve tüm camiamıza baş sağlığı dilerim. Öztekin Ailesi bundan böyle bizim de ailemizdir.
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun…
Sağlık ve başarı dileklerimle 08 Haziran 2020
Rifat Serdaroğlu

YORUM EKLE