Darbe Kovucuları

AKP’ye göre;
Anayasa Mahkemesinin 30. 07. 2008 tarihinde verdiği “AKP Laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmuştur” kararı, basbayağı AKP’ye karşı yapılmış bir darbedir!
Serdaroğlu’nun bu sebepten AKP’ye “Sabıkalı Parti” demesi ise darbe çağrısıdır!
17/25 Aralık 2013’te Yargı-Polis işbirliğiyle ortaya çıkarılan Hırsızlık-Yolsuzluk-Rüşvet olayları da AKP’ye karşı yapılmış bir darbedir.
Darbeciler, Saatçi Zafer’e-Boyunsuz Muammer’e-Bakara Makara Egemen’e-TOKİ’ci Erdoğan’a, silah zoruyla, balya-balya milyonlarca dövizi vermişlerdir. Darbeciler bununla da yetinmemiş, Bakanların veletlerinin yatak odalarına ve Bankacının evindeki ayakkabı kutularına zorla tonlarca döviz yerleştirmişlerdir.
Son olarak da darbeci deyyuslar, Bakanlardan bazılarını “Reza Zarrab’ın” önüne yatırmışlardır.
Bahçeli’nin, makam odasındaki duvar saatini tam 17,25’te durdurması da bir darbedir. Bahçeli’nin AKP için “Hazine Soyguncusu” demesi ise, darbe çağrısıdır!
AKP’nin helal kazançtan yana olan namuslu milletvekillerinin, tüm bu hırsızlıkları yapanları Yüce Divana göndermeyip, kucaklamaları ise darbeye karşı topluca şanlı direnişin sembolüdür.
Aynı AKP;
15 Temmuz 2016’da eski ortakları FETÖ’nun yaptırdığı darbeye, darbe girişimi demiştir. Vatandaşlarımız, tankların önüne yatarak, iç çamaşırlarını tankların egzozlarına tıkayarak, darbeye engel olmuştur…
Bunları son günlerde alevlenen ve AKP tarafından dillendirilen “Birileri darbe yapacak” söylemi üzerine yazdım.
En canhıraş feryadı milli ve yerli damat Bakanımız Berat Bey yaptı;
“Ezan susmaaz- bayrak inmeez- darbe yapılamaaz diye, o tenor sesiyle kulaklarımızı patlatırcasına haykıran damat, kendine Özge tavrıyla darbecilere posta attı…
Halbuki, telaşa hiç gerek yok.
Çünkü AKP’nin, darbeyi kilometrelerce uzaktan hissedip, kendini darbecilerin ayaklarının altına atacak o kadar etkin ve yetkin darbe kovucuları var ki!
AKP’ye darbe yapmak isteyenin vay haline…
Örneğin, ülkemizin en zengin kişilerinden yurtdışı yatırımcısı Enişte Ziya İlgen!
Tam bir darbe kovucu! Darbenin kokusunu herkesten önce alır ve haber verir.
Hulusivil Paşa; Çok fedakardır. Yaveri onu yere yatırır, boğazına basar gıkı çıkmaz. Darbeci Generali helikopterle “Gel seni gezmeye götüreyim” diye aldatır, ama sonuçta darbeyi önler!
AKP Milletvekili Adayı Hakan Fidan;
Çok iyi koku alır! Darbe girişimini tavla oynarken bile anlar.
Hamlesini yapmadan önce bekler, şak diye darbecileri yakalar!
Bu kadar darbe kovucu var, hangi çılgın AKP’ye darbe yapıp zincir vurabilir ki?
Hele bu çapsız muhalefetten asla böyle bir densizlik beklemeyin. Onlar darbe yapsalar bile birbirlerine karşı yaparlar. Kemal Bey’e karşı İnce Bey, Asena Meral Hanıma karşı Yüce Divancı Ülkücü!
Bu yüzden damat bey rahat olsun. Rahat olsun ama uslu olsun. Aileyi üzmesin!
Tam da bu anda henüz anlayamadığımız bir sebepten Katar’da darbe girişimi söylentileri oldu. Muhaliflerini yok etmek için bizden mi öğrendi, yoksa gerçek darbe mi bilemiyoruz. Fakat her ihtimale karşı, Hulusivil Paşadan bir ricam var. İleten olursa, evvelallah komisyonu baki!
Paşam, söylemesi ayıp, benim Bakanlık döneminden zulaladığım bir kamyonet dövizim Katar’da! Emir, dostum olur ona güvenirim. Bu yüzden param orada!
Ya darbe gerçekse, ya gelen benim cukkalara el koyarsa diye uykularım kaçtı!
Katar’da niye durduklarını şimdiye kadar anlayamadım Mehmetçiklerimiz var.
Ordu zaten hala sizden sorulur. Diğer komutanlar, göstermelik.
Oradaki komutana bir talimat verseniz de, benim paraya da göz kulak olsalar. Olur mu paşam? İnan büyük sevap işlersin!
Hem gönlün rahat olsun. Besmele çekerek çalmıştım. Helal hırsızlık parası yani.
Öptüm Paşam, çav…
Sağlık ve başarı dileklerimle 05 Mayıs 2020
Rifat Serdaroğlu

YORUM EKLE