Başkan Kara, " İlçemizin ulaşım sorununu ortadan kaldıracağız"

Demirci ilçesinde yerel seçimler öncesinde gündemde yer alan Demirci- Salihli Karayolu meselesi yine gündemdeki yerini koruyor.

Başkan Kara, " İlçemizin ulaşım sorununu ortadan kaldıracağız"

Kılavuzlar-Demirci arasındaki yol çalışması bayram sonu yeniden başlayacak

Seçimlerde adaylar arasında bu konu sık sık dillendirilmiş, vatandaşların ilgisi de bu işe yoğunlaşmıştı. Bu gelişmeleri ilçe dışında yaşayan Demircililer de yakından takip etmişlerdi.

Bayram tatili dolayısıyla Demirci ilçesine gelen vatandaşlar, seçimlerde gündem olan bu yolla ilgili gözlemlerini de sosyal medya üzerinden paylaşmışlar, bazı okurlarımızda Manisa Son Haber, haber ihbar hattından " iş makineleri ortalıkta görünmüyor", bu yol işi yine  seçim malzemesi mi yapıldı, harç bitti yapı paydos mu?", yolda üç duba ve bir film çekilmiş, seçim bitince ekipler çekildi mi?" gibi sorularla yol işini bayram öncesi gündeme taşımışlardı. Bizde ilgililerin dikkatini çekmek ve vatandaşların bu sorularına yanıt bulmak için bültenlerimizde bu durumu yayınlamıştık.

Yaptığımız bu haberler ses getirdi ve Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Açıklama da, ulaşım yatırımları kapsamında yapımına başlanan Demirci - Salihli karayolu 14 kilometrelik Kılavuzlar- Demirci arasındaki yolda bayram tatili sonrası çalışmaların başlayacağı  bilgisi yer aldı.

Seçimlerde 3 yıl içinde Demirci-Salihli karayolunun bitirilmesini sağlayacağını vaat eden, çiçeği burnunda Demirci'nin yeni belediye başkanlığına seçilen Erkan Kara belediyenin internet sitesinden yaptığı açıklamasında " 13 Nisan Cumartesi günü yüklenici firma tüm iş makinesi, ekipman ve personeli ile yol yapım çalışmalarını hızla sürdürecek" dedi.

Kara, açıklamasına şöyle devam etti"Şehrimizin her bir sorununu çok iyi biliyoruz. Hemşerilerimizin bize olan güvenini boşa çıkarmamak için sahadayız. Seçim öncesi başlanan Kılavuzlar - Demirci arası 14 kilometrelik yol yapım inşaatı 13 Nisan Cumartesi günü yüklenici firma tüm iş makinesi, ekipman ve personeli ile yol yapım çalışmalarını hızla sürdürecek. Çalışmalar kapsamında ilk etapta menfezler tamamlanıp sonra 3-4 kilometrelik servis yolu yapılarak eski yolla birlikte çalışmaya dahil edilip hızlı bir şekilde tamamlanacak. Memleketimizin ulaşım sorunlarının çözüme kavuşması, yıllardır kangren olan yol sorununu tarihe gömmek için var gücümüzle çalışacağız. Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımızı gerek Manisa, gerekse Ankara'da da sürdürecek, ilçemizin ulaşım sorununu ortadan kaldıracağız"

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER