Birlikte ava gittiği arkadaşı tarafından kazara vuruldu

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Durhasan Mahallesi kırsalında avlanan Demircili avcı arkadaşının tüfeğinden çıkan saçmalarla yaralandı.

Birlikte ava gittiği arkadaşı tarafından kazara vuruldu
Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Durhasan Mahallesi kırsalında avlanan Demircili avcı arkadaşının tüfeğinden çıkan saçmalarla yaralandı.
Edinilen bilgilere göre Demirci ilçesi İmrenler Mahallesinde yaşayan 49 yaşındaki Nusrettin Çelik isimli avcı arkadaşlarıyla ava gitti. Avcı ekip bir dere yatağında yürürken köpekler bir tavşanı fark etti.
Bu sırada hemen önünde yürüyen ve 12 yıllık ruhsatlı avcı olduğu öğrenilen Hüseyin Ali Yalçın omzunda taşıdığı tüfeği çıkarırken silah ateş aldı ve hemen arkasında yürümekte olan Nusrettin Çelik’i vurdu. Bir anda arkadaşının tüfeğinden çıkan saçmalarla karın bölgesinden yaralanan Çelik arkadaşları tarafından Durhasan Mahallesine getirildi.
Olay yerine intikal eden 112 acil sağlık ekibi yaralıya ilk müdahalesini yaptıktan sonra Demirci Devlet Hastanesine kaldırdı.


Demirci Devlet Hastanesinde yapılan müdahalede yaralı avcının hayati tehlikesinin bulunmadığı tespit edildi. Yaralı Demirci Devlet Hastanesinde anestezi uzmanı eksikliği olduğu için Turgutlu Devlet hastanesine sevk edildi. 

Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Ava giden kafilenin ifadelerine başvuran Jandarma ayrıca kazara arkadaşını vuran Hüseyin Ali Yalçın’ın üzerinde ve tüfeğinde tetkikler yapıp, barut ölçümü yaptı.
 
Olayın duyulmasının ardından yaralı Çelik ve diğer avcıların yakınları Demirci Devlet Hastanesine akın etti.

İçeriden gelen “hayati  tehlikesi yok” bilgisi sonrası yaralının yakınları sevinç gözyaşları döktü. 


HABER- Mustafa Temiz-Demirci

 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2018, 21:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kenan Akar
Kenan Akar - 5 yıl Önce

Kesinlikle yazilan gbiyse emniyet acik omuzdaydi tüfek emniyet kesinlikle acik gezilmez büyuklerimiz öyle der..

SIRADAKİ HABER