Büyükşehir 'den göletlere devam Bayramşah'ta göletine kavuşuyor

Büyükşehir Demirci'de kırsal mahallelerde yaptığı gölet çalışmalarını aynı hızla sürdürüyor. Yeni bir gölet için Bayramşah mahallesinde çalışmalar yrütülüyor.

Büyükşehir 'den göletlere devam Bayramşah'ta göletine kavuşuyor

 Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörlüğünce Bayramşah Mahallesine gölet yapıldı.

Kıraç bir bölgede yer alan ve geçim kaynaklarından en önemlisi hayvancılık olan Bayramşah Mahallesi yaz aylarında hayvan sulamak için yaşadığı su sıkıntısının giderilmesi için arayışlara başladı. Muhtar Yücel Ünlü ''bu sıkıntımızı Büyükşehir Demirci Koordinatörümüz Kazım Aysan'a anlattık. Kendisi de yapılacak alanı inceleyerek uygun zamanda göletin yapılacağını belirtmişti. Dozer çalışmaya başlayınca rahat bir nefes aldık. Sebeb olanlardan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere herkesten Allah razı olsun dedi.



Büyükşehir Demirci Koordinatörü Kazım Aysan'da ''Bayramşah Mahallemizin böyle bir talebi vardı. Büyükşehir olarak kırsal kalkınmaya büyük önem veriyoruz. Mahallelerimizde hayvan içme suyu göletlerine büyük ihtiyaç olduğunu gördük. Yaz aylarında üreticilerimizin ortak sorunu sulama oluyor. Onun için hayvan içme suyu göletlerini yapmaya devam edeceğiz. Yapılan bu göletlerin ikinci faydası da Allah korusun yangınlarda rezerv su alanları oluyor. Oralarda da kullanıyoruz.''dedi.





Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 21:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER