CHP Demirci ilçe başkanı Kuru "Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kazanan Demirci olacaktır"

Cumhuriyet Halk Partisi Demirci İlçe Başkanı Melih Kuru, geçtiğimiz pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçiminin ardından, değerlendirmelerde bulundu.

CHP Demirci ilçe başkanı Kuru "Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kazanan Demirci olacaktır"

Kuru yaptığı açıklamada, " çok yoğun bir seçim kampanyası geçirdik, örgütümüz, yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik ve kadın kollarımız, adaylarımızla birlikte sahada vatandaşlarımızla buluştuk. Projelerimizi anlattık, yaklaşık 70 kırsal mahallemizde düzenlediğimi toplantılarla halkımıza düşüncelerimizi ve yapmak istediklerimizi anlaşılır, yalansız, abartısız anlattık. Pazar gecesi tüm Türkiye ile birlikte partimiz Manisa'da da 1. parti oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ferdi Zeyrek başkanımızla birlikte kazanmayı bildik. Samimiyetle içten düşüncelerle Manisa ve Demirci'mize hizmet ve yatırım yapmak istiyoruz.


Bu coğrafyanın kaderini değiştirme sözümüz var, Demirci coğrafyasını da CHP'li belediyecilikle buluşturacağız. Oy veren vermeyen herkesle ötekileştirmeden, ayırmadan, kaynaşacağız, hizmetlerimizle göreceksiniz halkımızın takdirini toplayacağız. AK Parti'den seçilen Erkan Kara ve ekibiyle de uyum içinde çalışma isteğimizi burada belirtiyorum. Demirci için bir araya geleceğiz, geçmiş dönemlerde ittifak öncesi siyasi çekişmelerle Demirci için kayıp zamanı telafi etmek için çalışacağız.
Ferdi Zeyrek başkanımıza yaklaşık 9 bin oy Demirci'deki sandıklardan çıktı. Rakamsal gerçeklerle bir çok kesimden destek aldığımızın farkındayız. Bize verilen itimat ve ödünç oyları veren yurttaşlarımızdan da mahçup olamamak için çalışacağız. Bu vesile ile seçim sonuçlarının ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Demirci için el ele hizmet üretmeye yarından tezi yok başlıyoruz.Demirci Belediye Başkan Adayımız Şerif Akmeşe'nin yapmak istediği projeleri içinde uzlaşı içinde gerçekleştirmek için gayretli olacağız. Hem Manisa Büyükşehir, hemde ilçe belediyesi olarak ayrı ayrı partilerden seçilmiş olsakta, hizmette aynı tarafta yer alacağız. Tüm yurttaşlarımıza ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum..Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kazanan Demirci olacaktır" dedi.

MANİSA SON HABER / HABER MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 22:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER