CHP Manisa Milletvekili aday adayı Aysun Helvacıoğlu Demirci ilçesini ziyaret etti

Adayların ilçe ziyaretleri hummalı bir şekilde devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Manisa'da renkli ve donanımlı adaylarıyla dikkat çekiyor.

CHP Manisa Milletvekili aday adayı Aysun Helvacıoğlu Demirci ilçesini ziyaret etti

Bu adaylardan biri de Aysun Helvacıoğlu. Demirci ziyaretini gerçekleştiren Helvacıoğlu, CHP Demirci ilçe binasında seçmenleriyle ve partilileriyle bir araya geldi. CHP Demirci ilçe başkanı Melih Kuru, CHP Manisa Milletvekili aday adayı Şerif Akmeşe ve partililerce karşılanan Helvacıoğlu, niçin aday olduğunu ve neler yapacağına dair etkili bir konuşma yaptı.
Saruhanlı ilçesinde 25 yıl süresince belediye başkanlığını kazanamayan CHP'nin Helvacıoğlu'nun ilçe başkanlığı  döneminde  kazanılmış olması , Helvacıoğlu ismini öne çıkarıyor.


Partililerin büyük bir ilgi gösterdiği toplantıda Helvacıoğlu konuşmasında şunları söyledi. " Ben saha çalışmasını seven bir siyasetçiyim, kadınların etkin siyasette sahada olmasının avantajlarını kullanıyorum. Ben yapı olarakta sürekli insanlarla bir arada olarak siyaset yapmayı seven biriyim. Saruhanlı'da yaptığım çalışmalarla çok insanla diyalog sağlayıp, CHP'yi ve politikalarımızı yalın bir dille anlatarak bu başarılı süreci yaşadık. Buna mecliste de devam etmek istiyorum. İnanın ben mecliste öyle el kaldırıp, gün boyu o koltuklarda yasama sürecinde el kaldırıp indiren bir vekil olmaktan ziyade, kadınların hür sesi olarak milletin kürsüsünde ülkenin meselelerinin çözümünde etkin önerilerimle duyarlılık oluşturmak isterim. Mesela ben yine Anadolu'da olmalıyım, yollarda insanlarla iletişim kurabilmeliyim" dedi.


İSTANBUL DA KAFTANCIOĞLU VE İMAMOĞLU, TÜRKİYE'DE KILIÇDAROĞLU, MANİSA'DAN HELVACIOĞLU KULAĞA HOŞ GELİYOR


Helvacıoğlu'nun konuşması sırasında partililerle geçen sohbet sırasında da Aysun Helvacıoğlu'nun 25 yıl aradan sonra CHP'nin kazandığı Saruhanlı Belediyesi ve aynı süre içinde İstanbul'la aynı benzerliklerde dile getirildi. 25 yıl aradan sonra Canan Kaftancıoğlu başkanlığındaki il başkanlığının döneminde Ekrem İmamoğlu ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi kazanılması dillendirilince söze giren Helvacıoğlu " İstanbul'da Kaftancıoğlu ve İmamoğlu, Türkiye'de Kılıçdaroğlu, Manisa'dan da Helvacıoğlu kulağa hoş geliyor" deyince toplantıya katılanlarda tebessüm oluştu. Başarı hikayesi benzeşen bu benzetmenin ardından Helvacıoğlu partililer tarafından Selendi ilçesine uğurlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER