Dağda mahsur kalan 2 teknisyenin kurtarma operasyonundan can alıcı görüntüler

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Söğütçük Mahallesi yakınlarında bir baz istasyonundaki arıza için Balıkesir’den gelen 2 teknisyen 2 metre kalınlığındaki karlı bölgede -9 derece soğukta mahsur kaldı. Yaklaşık 6 saat süren kurtarma operasyonunun sonunda bulunan iki teknisyenin sağlık durumları gayet iyi. Büyük fedakarlık gösteren Manisa Büyükşehir itfaiye ve yol bakım ekipleri Jandarma ile birlikte başarılı bir çalışmaya imza attı.

Dağda mahsur kalan 2 teknisyenin kurtarma operasyonundan can alıcı görüntüler

 Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Söğütçük Mahallesi yakınlarında bir baz istasyonundaki arıza için Balıkesir’den gelen 2 teknisyen 2 metre kalınlığındaki karlı bölgede -9 derece soğukta mahsur kaldı. Yaklaşık 6 saat süren kurtarma operasyonunun sonunda bulunan iki teknisyenin sağlık durumları gayet iyi.

İlyas Ermiş ve Mustafa Çelik ismindeki teknisyenlerin meslek hayatlarında yaşadıkları bu gece ömürleri boyunca unutamayacakları bir gece oldu.
Büyük fedakarlık gösteren Manisa Büyükşehir itfaiye ve yol bakım ekipleri Jandarma ile birlikte sonu mutlu biten, başarılı bir çalışmaya imza attı.

Kurtarma Operasyonunun en can alıcı görüntülerini Manisa Son Haber farkıyla siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.
Videoyu izlemek için tıklayınız.
-


Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 21:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER