Demirci'de çıkan yangına İtfaiye yetişti! Ev sahibi ve kiracı arasında kavga çıktı

Mustafa Temiz - (Manisa Son Haber) Manisa'nın Demirci ilçesinde elektrik prizinden çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Manisa Son Haber
Demirci'de çıkan yangına İtfaiye yetişti! Ev sahibi ve kiracı arasında kavga çıktı

Olay bu akşam saat 19.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre  Doktor Mahmet Akarsu Mahallesi , Ziya Gökalp Caddesinde bulunan mülkiyeti Ümit Çınar'a ait olan 2 katlı alt katında kimsenin kalmadığı, üst katında Musa Elmalı isimli şahsın kiracı olarak yaşadığı betonarme evde yangın çıktı.
Evde çıkan yangın mahalle sakinleri tarafından görülerek itfaiyeye ihbarda bulunuldu. Olay yerine intikal eden 112 sağlık, emniyet ve itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.
Yangının çıktığı evde kimsenin olmadığı anlaşıldı. Ekipler yangına müdahale etti. Gediz A.Ş. ekipleri evin enerjisini keserek itfaiyenin müdahale etmesini kolaylaştırdı.
Kısa bir süre sonra evde kimsenin olmadığı anlaşıldı, yangın yapılan müdahale ile kontrol altına alınarak tamemen söndürüldü.
Yangının evin çocuk odasında bulunan prizden çıktığı tespit edildi.


EV SAHİBİ VE KİRACI ARASINDAKİ TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ! POLİS MÜDAHALE ETTİ

Yangın söndürme çalışmalarının bitmesi ve yetkililerin yangın çıkış sebebini araştırdığı sırada olay yerinde bulunan ev sahibi ve kiracı ile yakınları arasında münakaşa çıktı. Tartışmalar büyüyünce kavga çıktı. Olay yerine takviye emniyet ekipleri intikal ettirildi. Tarafların arasına giren polis ekipleri kavganın büyümesine mani olarak, çevrede bulunanları sakinleştirerek olay mahallinden uzaklaştırdı.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2022, 23:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER