Demirci'de Kocabaş Gördes'e gitti, yerine Gül geldi

Demirci ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde değişikliğe gidildi. Demirci İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren Yüksel Kocabaş, Gördes İlçe Milli Eğitim Şube müdürü olarak atandı.

Manisa Son Haber
Demirci'de Kocabaş Gördes'e  gitti, yerine Gül geldi

Kocabaş'ın yerine ise Demirci'de bir çok okulda müdürlük yapan, başarılı bir eğitimci olduğu herkes tarafından kabul edilen,  Ziya Gökalp, Nurettin Kelem Ortaokulu Müdürü İsmail Hakkı Gül atandı.
İlçede duyulan bu haber eğitim camiası ve halk tarafından sevinçle karşılandı.
Kararnamenin Manisa'ya ulaştığı ve Manisa'da milli eğitimde birçok değişikliğinde yapıldığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.


GÖRDES İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ŞUBE MÜDÜRÜ OLARAK ATANAN YÜKSEL KOCABAŞ;
1977 yılında Demirci’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Demirci’de tamamladı. 2002 yılında Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğinden mezun oldu. İlk görev yeri olan Mahmutlar Ortaokuluna atandı ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak göreve başladı. 22 Nisan 2014 Salı günü Demirci İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görevine başlayan Yüksel Kocabaş, 01 Haziran 2017 tarihinde kadrolu olarak Bakanlıkça  İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı.


DEMİRCİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN İSMAİL HAKKI GÜL KİMDİR?
Manisa ili Demirci ilçesinde doğdu. İlkokulu Demirci Ziya Gökalp İlkokulunda, ortaokulu ve lise öğrenimini Demirci Lisesinde, Yüksekokulu Demirci Eğitim Fakültesinde okudu. Anadolu Üniversitesinde Açık Öğretim Fakültesi Lisans tamamlama programını Türkçe Bölümünü bitirdi. Şırnak, Batman ve Erzurum’da zorunlu hizmetini tamamladıktan sonra ilçemiz köy ve merkezinde çeşitli okullarda Öğretmen ve okul müdürü olarak  görev yaptı. 2013 yılı alan değişikliği ile Sınıf Öğretmenliğinden, Türkçe Öğretmenliği branşına geçti. 05 Aralık 2014 tarihinde Ziya Gökalp Nurettin Kelem Ortaokulu'na  okul müdürü olarak göreve başlayan İsmail Hakkı Gül evli ve 2 çocuk babasıdır.
Görevlendirmelerin henüz tebliğ edilmediği öğrenilirken, göreve başlamaların bayram tatili sonunda  olması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2021, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER