Demirci Iklıkçı'da 5 ev yanarak kül oldu

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı kırsal Iklıkçı Mahallesinde çıkan yangında 5 ev içindeki eşyalarla birlikte tamamen yanarak kül oldu.

Edinilen bilgilere göre bugün saat 17.18 sularında Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci itfaiye Amirliğine ilçeye bağlı kırsal Iklıkçı Mahallesinde yangın haberi geldi. İhbar sonrasında ekipler yangın mahalline intikal ettirildi.

Iklıkçı Mahallesine varıldığında birbirine bitişik ve yanmaya çok elverişli ahşap malzemeden yapılmış evlerin yanmakta olduğu görülerek sulu soğutma ile müdahaleye başlanıldı. Yangın çıkan evlerin ahşap ve eski çıralı keresteden yapılmış olduğundan, söndürme çalışmaları güçlükle sürdürüldü.

İtfaiye ekiplerine su takviyesi mahalle sakinlerince tankerlerle yapıldı. İtfaiye ekipleri yaklaşık 1,5 saatlik bir zaman içinde yanmakta olan 5 evin etrafındaki evlere yangını sıçratmamak için büyük gayret gösterdi.

Yangın kontrol altına alındığında yangının çıkış sebebinin sobadan olduğu ve evleri yanan şahısların isimlerinin Nurullah Şener, Sabri Uysal, Hasan Erdem, Emin Özer ve Mustafa Uysal olduğu öğrenildi.

Felakete dönüşen yangın sonucu evlerin tamamı içindeki eşyalarla birlikte tamamen yanarak zarar gördü.

Yangında yaralı veya telef şu ana kadar gelen bilgilere göre bulunmuyor.

Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABER-Mustafa Temiz-Demirci

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2019, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER