Demirci ilçesinde 18 yaşındaki genç intihar ederek hayatına son verdi

Manisa'nın Demirci ilçesinde 18 yaşındaki genç intihar ederek hayatına son verdi.

Demirci ilçesinde 18 yaşındaki genç intihar ederek hayatına son verdi

HABER- MUSTAFA TEMİZ- (MSH) Demirci ilçesine bağlı kırsal Tekeler Mahallesinde yaşadığı öğrenilen henüz hayatının baharındaki genç kendini ağaca asarak intihar etti.
Edinilen bilgilere göre Tekeler Mahallesindeki evinden geçtiğimiz gece saat 22.00 sularında ayrılan genç kayıptı. Ailesi kayıp genç için Demirci ilçe Jandarma Komutanlığına müracaat etti.


AĞABEYİ KÖYÜN ALTINDA KÖPRÜYE YAKIN BÖLGEDE BULDU


Kayıp genç için Tekeler Mahallesi sakinleri adeta seferber oldu. Kayıp genci  aramaya çıkanlar çevrede her yere baktı. Gün içinde kayıp genç için ilçeden giden tüm otobüslerin yolcu listeleri bile tarandı ancak netice alınamadı.
Kayıp genci 20 yaşındaki ağabeyi Tekeler Mahallesi'nin altı diye tabir edilen bölgede bir ağaçta asılı olarak buldu.
Olay yerine 112 acil sağlık, Jandarma ekipleri yanı sıra Demirci Cumhuriyet Savcısı da intikal etti. İntihar ettiği şüphe edilen gencin cesedi ve çevresinde geniş çaplı araştırma yapıldı.
Yapılan inceleme ve tahkikatların ardından kayıp genç cenaze arabasıyla Demirci Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


BU YIL DEMİRCİ MESLEK YÜKSEK OKULUNDA ORMANCILIK OKUYACAKTI


İntihar eden gencin bu yıl Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksek Okulu Ormancılık bölümüne kayıt yaptırdığı öğrenildi. Futbol tutkusu olduğu da öğrenilen  Kenan Keskin'in en büyük hayalinin Demirci Belediyespor kulübünde futbol oynamak olduğu da  mahalle sakinleri tarafından ifade edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2022, 19:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER