Demirci Kaymakamı Kaya'dan Kurban Bayramı Mesajı

Demirci Kaymakamı Adem Kaya Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, “Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularımızın, en üst seviyede yaşandığı, sevgi, dostluk, kardeşlik ve manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği müstesna günlerdir. Bu bayramda, tüm dünyada ve ülkemizde de etkili olan covid19 pandemisi nedeniyle, önlemlerimize devam edeceğiz. Bu zorlu süreçte devletimizin kararlı mücadelesi ve milletimizin alınan tedbirlere uyumu sayesinde, sağlıklı ve daha güzel günlere ulaşacağımıza olan inancım tamdır.

Manisa Son Haber
Demirci Kaymakamı Kaya'dan Kurban Bayramı Mesajı
selcuk

Bu vesile ile dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı sevgi, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramların, bu anlamda kıymetini iyi bilmeliyiz. Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığımız, hayatımızı sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü temeli üzerine bina ettiğimiz sürece daha güzel günlere ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum. , Hoşgörü, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Bu duygu ve düşüncelerle Demircili hemşerilerimin, kamu ve özel kuruluşlarında her kademedeki mesai arkadaşlarımın ve aile bireylerinin, şehit aileleri ve gazilerimizin, sivil toplum kuruluşlarının bayramlarını yürekten kutlar, tüm hemşerilerime esenlik dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunarım.
Adem KAYA
Demirci Kaymakamı

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2020, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER