Demirci'ye Düğüne Gelen Öğretmen Emeklisi Kalp Krizine Yenik Düştü

Manisa'nın Demirci ilçesinde bir düğüne katılmak için Turgutlu'dan misafir olarak gelen 49 yaşındaki şahıs kalp krizinden hayatını kaybetti.

Demirci'ye Düğüne Gelen Öğretmen Emeklisi Kalp Krizine Yenik Düştü

Edinilen bilgilere göre Demirci ilçesine bağlı Köylüce Mahallesinde dün akşam yapılan düğün eğlencesine katılmak için Turgutlu ilçesinden geldiği öğrenilen 49 yaşındaki Niyazi Poyraz bir anda fenalaştı.
112 'den yardım istendi. Olay yerine intikal eden sağlık ekibi  Poyraz'a ilk müdahaleyi yaparak, Demirci Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen şahıs kurtarılamadı.
KÖYLÜCE MUHTARININ KIZININ DÜĞÜNÜNE GELMİŞTİ
Köylüce Mahallesi Muhtarı Nurullah Demirtaş ile yakın akraba olduğu öğrenilen Poyraz'ın , muhtarın kızının düğün merasimine katılmak üzere yaşadığı Turgutlu ilçesinden, Köylüce Mahallesine geldiği, düğün devam ederken, bir anda fenalaştığı öğrenildi.


Akrabasının düğününde fenalaşarak genç yaşta kalp krizine yenik düşen 49 yaşındaki Niyazi Poyraz kısa süre önce öğretmen olarak görev süresini tamamlamış, emekli olmuştu. Evli ve 2 çocuk babası olan Poyraz'ın 2 torunu vardı, çevresinde çok sevilen sakin kişiliğiyle tanınıyordu.
Poyraz'ın vefatı Turgutlu Eğitim Camiasında da üzüntüye sebep oldu.
HABER-Mustafa Temiz- Manisa Son Haber

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER