Demircili şoför sosyal medyada fenomen oldu

Manisa’nın Demirci ilçesinde büyükşehir belediyesinde şoför olarak çalıştığı öğrenilen İsmail Mağden sosyal medyada yayınlanan videonun ardından ilçede fenomen oldu.

Demircili şoför sosyal medyada fenomen oldu
Manisa’nın Demirci ilçesinde büyükşehir belediyesinde şoför olarak çalıştığı öğrenilen İsmail Mağden sosyal medyada yayınlanan videonun ardından ilçede fenomen oldu.

Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğünün aldığı ve genel Müdürlükten onaylanan bir karar ile mülkiyeti kendisine ait bankacılık hizmetleri verdiği binayı tahliye ederek, İbrahim Ethem Akıncı caddesindeki bir özel mülke kiracı olarak taşınan Ziraat Bankasının Demirci Şehitler Meydanındaki binası Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alındı.

DEMİRCİLİLER OLAYI YARIŞMAYLA ÖĞRENDİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci ilçe Koordinatörü Kazım Aysan’ın kendi sosyal medya hesabından “Cengiz Ergün’ün Demirci’ye sürprizi ne olabilir” günler önce sorduğu sorusuyla takipçilerinin saat ödülüyle ödüllendirileceği soru vergi dairesinden emekli Nasuh Emren tarafından bilindi.

Ziraat Bankası binasını büyükşehir belediyesi satın aldı, doğru cevabı bilenler arasında çekilen kura sonucunda Emren ödülü olan saati teslim aldı.


İLÇE BELEDİYESİ VE BÜYÜKŞEHİR RESMEN BAŞVURDU
Ziraat Bankası hizmet binası tahliye edildikten sonra Demirci Belediyesi Genel Müdürlükten bu binanın bulunduğu yeri yeşil alan olarak kullanılmak üzere, bedelsiz olarak devredilmesini talep ederken, Manisa Büyükşehir Belediyesinin de bu binayı bedeli üzerinden satın alma talebinin olduğu öğrenildi.

Süren görüşmelerin ardından bu satışın gerçekleştiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Köprübaşı ilçesi ve Borlu Mahallerine ziyareti sırasında da bu konunun hazirunda bulunanlarca da konuşulduğu iddia edildi.

Dün sosyal medya üzerinden duyurulan bu binanın Manisa Büyükşehir Belediyesine bedeli karşılığı devredilmesi ilçede büyük yankı uyandırdı.


Büyükşehir Belediyesi Demirci koordinatörlüğü hizmet ağı içindeki tüm binalarda kiracı olarak hizmet veriyordu. Buraya yapılacak 8 katlı bir bina içinde büyükşehir hizmetlerinin tek çatı altında toplanacağı, hem kira bedeli üzerinden tasarruf edileceği, hem de vatandaşa tek çatı altında hizmet verilecek olmasının Demircililere büyük kolaylık sağlanacağı belirtildi.



ŞOFÖR İSMAİL BİR ANDA FENOMEN OLDU
Söz konusu videonun da adı geçen bina önünde çekildiği anlaşıldı. Manisa Büyükşehir belediyesinde ulaştırma işlerinde görevli şoför İsmail Mağden isimli çalışan, Demirci ilçesini sevince boğan bu haberi ölümsüzleştirmiş oldu. Son günlerde sosyal medyada yaygınlaşan “ görüyorsunuz anlatmaya gerek yok “ videolarını örnek alarak büyükşehir ekiplerinin yılların Ziraat Bankası tabelasını söktüğü sırada cep telefonu ile fenomen olduğu bu videoyu çekti.
Sosyal medya hesabından yayınlanan bu video genç şoför Mağden’i ilçede meşhur etti.

 

HABER-Mustafa Temiz-Demirci

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 02:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER