İYİ Parti Demirci İlçe Başkanı Şenyurt "Ömer'in adaletini bu ülkeye ve ilçemize yaşatacağız"

İYİ Parti 4. yaşını kutluyor. Manisa'nın Demirci ilçesinde de İYİ Parti'nin 4.yaşının yıldönümünde İYİ Parti Demirci İlçe Başkanı Haluk Şenyurt ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Atatürk Anıtına çelenk sunup saygı duruşunda bulundu.

İYİ Parti Demirci İlçe Başkanı Şenyurt "Ömer'in adaletini bu ülkeye ve ilçemize yaşatacağız"

Partililerle bir araya gelen Şenyurt " İYİ Partimiz duruşuyla ve çalışmalarımızla  halkı kucakladı ve genel başkanımız Meral Akşener Anadolu'da halkımızla bütünleşti, ilçemizde de bizler halkımızın arasındayız. Onların üzüntülerini ve acılarını paylaşarak azaltmaya, sevinçlerini ve mutlu günlerinde de bir arada olarak çoğaltmaya gayret gösteriyoruz" dedi.


Törenin ardından basın açıklaması yapan Şenyurt, şunları söyledi.
“Halkımız İYİ Partimize kurulduğu ilk günden itibaren teveccüh gösteriyor. Girdiğimiz ilk seçimlerde de halkımızın takdiri ile TBMM’de yerimizi aldık. Halkımızın umudu olan Partimizin 4. yılı kutlu olsun. 25 Ekim 2017’de Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından Ankara’da kurulan partimizin bugün kuruluşunun 4.yıl dönümünü kutluyoruz. Genel başkanımız Meral Akşener liderliğinde, kuruluşumuzun ardından çok fazla sıkıntılar yaşadık ve bunu birlik, beraberlik ve çok çalışarak atlatarak partimizi başarıya kavuşturduk. İYİ’ler ve cesurlar hareketimiz, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurarak, herkesin partisi ve halkın umudu olmuştur. Samimi, dürüst ve deneyimli kadrolarıyla İyi Parti devletin değerlerine ve Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaya, ülkemizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır. Demirci'deki İYİ ve cesur kadrolar olarak çok çalışacağız ve Partimizi iktidara taşıyacağız. Demirci halkının teveccühüne layık olmak ve görev almak için hep sahada ve halkımızın yanıbaşında olacağız. Sorunları, ilçemizdeki sıralama hatalarını, ilçenin kayıplarını biliyoruz. Çözümlerimizle ilçemizin ufkunu açacak, göçü önleyecek, istihdam sağlayacak en önemlisi liyakatlı devlet anlayışını ve Ömer'in adaletini bu ülkeye ve ilçemize yaşatacağız,  herkesi kucaklayan Mevlana'nın insan sevgisiyle davranacağımıza bu vesile ile bir kez daha söz veriyoruz.  Genel Başkanımız Meral Akşener’i de başbakan yapacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Partimizin 4. kuruluş yıldönümünü kutluyorum"


YENİ GÖREVİNE BAŞLAYAN EMNİYET MÜDÜRÜ KESKİN'İ ZİYARET


Demirci ilçe Emniyet Müdürlüğüne geçtiğimiz günlerde atanan ve görevine başlayan Demirci İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Keskin'i de ziyaret eden iyi parti heyeti, görevine yeni başlayan emniyet müdürü Keskin'e ilçemize hoşgeldiniz, görevinizde başarılar diliyoruz" temennisinde bulundu.


İlçe başkanı Şenyurt'un çiçek verdiği Keskin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, İYİ Parti ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
HABER- Mustafa Temiz

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
abdullah
abdullah - 2 yıl Önce

siz önce meral hanıma soru soranlara dayak atmayı bırakın, lütfünün ana avrad küfür ettiklerini saymıyorum bile çakma ülkücüler

SIRADAKİ HABER