İYİ Parti Demirci'de gündem yoğun

Manisa'nın Demirci ilçesi İYİ Parti ilçe başkanlığı yoğun gündemine başlıyor. Bu konuda açıklama yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Haluk Şenyurt '' Meral Akşener Önderliğinde arkamızda halkımızın sevgisini desteğini ve güvenini alarak siyasal hareketimize devam ediyoruz.

İYİ Parti Demirci'de gündem yoğun
selcuk
Manisa'nın Demirci ilçesi İYİ Parti ilçe başkanlığı yoğun gündemine başlıyor.
Bu konuda açıklama yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Haluk Şenyurt '' Meral Akşener Önderliğinde arkamızda halkımızın sevgisini desteğini ve güvenini alarak siyasal hareketimize devam ediyoruz.

1 Nisan 2018 günü Ankara Spor Salonunda yapılacak olan Kurultayımıza Demirci İlçe Başkanlığı olarak katılacağız. 31 Mart 2018 Cumartesi akşamı saat 22.00 da İlçe binamıza yakın nokta olan Hacıhasan Camii önünden tahsis ettiğimiz otobüs ile kurultaya iştirak edeceğiz. Kurultayımıza katılmak isteyen, bizlerle birlikte bu mücadeleye omuz vermek isteyen tüm hemşehrilerimizi Cumartesi akşamı Ankara’ya Kurultaya gitmek üzere Hacıhasan camii önüne bekliyoruz. Araçlarımız ücretsiz olup, büyük bir heyecan ve ahenk içerisinde Ankara yollarında olmak istiyoruz''. Dedi.



İYİ PARTİ DEMİRCİ KONGRESİ 15 NİSAN'DA

Partisinin ilçe kongresinin 15 Nisan 2018 Pazar günü saat 13.00 da Demirci Ticaret Kültür Merkezi konferans salonunda yapılacağını da açıklayan Şenyurt '' üye kayıtlarımız halen devam etmektedir, kongre takvimimiz de belli olmuştur, kongremizi büyük bir heyecan içinde İl Başkanımız, çevre ilçe başkanlarımız, partililerimiz, davetlilerimiz ve Demirci halkı ile büyük bir coşku içerisinde gerçekleştireceğiz''. Dedi.

AKŞENER MANİSA'YA GELİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sürdürdüğü Yurt gezileri kapsamında Manisa'ya da geleceğini açıklayan Şenyurt '' Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener sürdürdüğü yurt gezilerini Manisa’mızda da taçlandıracak. 20 Nisan 2018 günü Manisa İl Başkanlığımızın açılışını yapacak olan Sayın Akşener buradan değerli Manisalılara hitap edecektir. Yine Akşener'in Manisa ziyaretinde milletle buluşmasına partimiz tarafında tahsis edilen otobüslerle Demircililerinde katılmasını sağlayacağız. Demirci İYİ olacak, Manisa İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak''. Dedi.

HABER-Mustafa Temiz-DEMİRCİ

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2018, 01:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER