Manisa Son Haber yine ses getirdi. "Bakarsan bağ, bakmazsan tarla olur" dedirtti

"Halkın yanında haber sitesi" sloganıyla yayın hayatına devam eden Manisa Son Haber yine halkın taleplerini ve isteklerini ilgililere iletiyor, işini iyi yapmayan, liyakatsiz, beceriksiz idarecileri de uyarma görevini yapmaya devam ediyor.

Manisa Son Haber
Manisa Son Haber yine ses getirdi. "Bakarsan bağ, bakmazsan tarla olur" dedirtti

25 Temmuz 2021 günü Manisa Son Haber  sitemizde yayınlanan " Demirci'de Futbol Sahası, tarla oldu"  başlıklı haberimizin ardından ilgililer harekete geçti.
Manisa Son Haberin Whatsapp ihbar hattına gelen ihbarın peşine düşen Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Temiz, Demirci ilçesindeki Turgut Özal Spor Kopleksinde bulunan çim sahanın tarlaya dönüşmüş görüntülerini yakaladı. Bu görüntüleri habere taşıyan Temiz, ilgisiz ilgilileri de göreve çağırdı.
Bir kaç hafta öncesinde Demirci ilçesinde düzenlenen oryantiring Türkiye Şampiyonası, tenis turnuvalarının ardından, halktan gerçekleri kaçıran ilçe yandaş medyası " Sporun başkenti Demirci" başlıklı haberlerinin ardından, ilçe gerçekleriyle yüzyüze geldi.

"DEMİRCİ'DE FUTBOL SAHASI TARLA OLDU" HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MANİSA SON HABER YİNE SES GETİRDİ
Döneminde bu stadın işlevleri tam çalıştığı günlerde 2. ve3. lig takımlarının sezon öncesi hazırlık kamp dönemini geçirdikleri ve adı geçen bu statta hazırlık maçlarını yaptığı hatırlatılan haberin ardından ilgililer büyük tepki çekti.


Manisa Son Haber'in yayın ağının genişliği yanısıra, bugüne kadar yaptığı hiç bir haberinin yalanlanamadığı gerçeğini bilen okurlar ve Demircililer, ilgilileri sosyal medya ve değişik platformlarda da protesto etti.


Sosyal medya ve başka kulislerde çok konuşulan bu konunun ardından ilgililer gelen bu tepkiler karşısında hemen harekete geçtiler.
İlgili çim sahanın otları biçilmeye başlandı, bu değişimi fark eden Manisa Son Haber okurları yine olayı sosyal medyadan mesajlarıyla takdir ederek, sahanın temizlenmeye başlamasının sebebinin yapılan bu  haber olduğunun altını çizdiler.

İŞTE ÇİM SAHANIN BAKIMDAN SONRAKİ HALİ


Turgut Özal çim sahanın bir an önce bakımının yapılarak müsabakalara ve hatta lig maçlarına açılması dileğini ileten Demircililer, yöneticilere "böyle bir sahamız var iken, bu görüntüler hiç yakışıyor mu, lütfen işinizi düzgün yapın" diyerek de seslendiler.
HABER-Mustafa Temiz

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2021, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER