Virajı alamayan araç takla attı

Demirci ilçesi ile Köprübaşı ilçesine bağlı Borlu Mahallesi arasındaki Armutlu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Virajı alamayan araç takla attı
 Demirci ilçesi ile Köprübaşı ilçesine bağlı Borlu Mahallesi arasındaki Armutlu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Salihli Demirci Karayolunda seyir halinde bulunan ve Demirci istikametine gitmekte olan henüz kimliği belirlenemeyen sürücünün kullandığı 58 NY 289 plakalı otomobil Armutlu mevkiinde geldiğinde önündeki virajı aşırı sürat nedeniyle alamayarak takla attı. Aracın tavanı üstüne gelerek durabildiği kaza sonrasında yoldan geçen diğer araçlardan inen vatandaşlar araçtakilere müdahale etti.









Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Borlu İtfaiye ekipleri araçta bulunan bir bayan ile sürücü erkeği Köprübaşı Devlet Hastanesine sevk etti. Jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürürken, görgü tanıklarının ifadesine göre araçtan yaşları ilerlemiş bir bayan ve erkeğin çıkarıldığını kendilerinin sağlık durumlarının gayet iyi olduğu ancak tedbir amaçlı ambulansla hastaneye sevk edildikleri öğrenildi.



Kaza ile ilgili bilgi alma çalışmalarımız devam ediyor.













HABER-Mustafa Temiz-DEMİRCİ

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 01:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan kara Armutlu Mah muhtar ı
Ramazan kara Armutlu Mah muhtar ı - 8 yıl Önce

Az önce kaza yapan aracı yoldan geçen vinç yardımı ile kenara alındı yol trafiğe açıldı

Hatice Ozkaya
Hatice Ozkaya - 8 yıl Önce

Onlar benim anem ve babam Allaha çok şükür onları bize bagisladi

Ramazan portakal
Ramazan portakal - 8 yıl Önce

Sevgili eniştem ve ablam geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun

SIRADAKİ HABER