Yılın Kadın Yöneticisi Altın ödülünün Sahibi Demircili iş kadını oldu

Her yıl 7 farklı alanda, 70’ten fazla ülkeden 12 binin üzerinde başvurunun alındığı Stevie Ödüllerinde; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde Yılın Kadın Yöneticisi altın ödülünün sahibi Arvato CRM Türkiye COO'su, Demircili bir ailenin kızı olan hemşehrimiz Berna Çeliktürk Tan oldu.

Manisa Son Haber
Yılın Kadın Yöneticisi Altın ödülünün Sahibi Demircili iş kadını oldu

Dijital teknolojiler konusunda önde gelen uluslararası teknoloji hizmetleri sağlayıcılarından Arvato'nun CRM Türkiye COO'su Berna Çeliktürk Tan; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da Yılın Kadın Yöneticisi kategorisinde altın ödülün, 2,500’den fazla çalışanı olan ve tüketici hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren şirketlerde Yılın Kadın Yöneticisi kategorisinde gümüş ödülün ve İşletme Yöneten Kadınlar kategorisinde de yine gümüş ödülün sahibi oldu.
Arvato CRM Türkiye’de 7 yıldır COO’luk görevini yürüten Berna Çeliktürk Tan, yaklaşık 20 yıldır hizmet ve teknoloji sektörlerinde çeşitli yöneticilik deneyimine sahip.


BERNA ÇELİKTÜRK TAN ' IN DEMİRCİ İLE BAĞLANTISI 
Berna Çeliktürk Tan'ın ailesi uzun yıllar Demirci'de yaşadı. Düvenönü olarak tabir edilen Yağmur Mahallesinde yaşayan( Ali Hocen) Şerif Şendur anne tarafından dedesi oluyor. Annesi Münevver Şendur Çeliktürk uzun yıllar ( Terzi Münevver) olarak tanınmış. Münevver hanım aslen Gaziantep'li olan eşi Muharrem Çeliktürk ile evlendikten sonra İstanbul'a yerleşiyor.
Münevver hanım, baklava imalatı yapan ve restoran işleten eşiyle evliliğinden Berna  hanımı dünyaya getiriyor. Berna Çeliktürk Tan doğma büyüme İstanbul'da yaşamış. 


Manisa Son Haber'den Mustafa Temiz 'in kendisine ulaştığı Berna Çeliktürk Tan, başarılı hemşerilerimizi tanıtmak isteğimizi ilettiğimizde, " Demircili çok başarılı insan var, dünyaca tanınmış önemli insanlar var, ben de bu insanlarla bir Demircili olarak gurur duyuyorum" dedi. İlk fırsatta Demirci'ye gelip akrabalarını ziyaret etmek istediğini belirten Çeliktürk Tan  Demirci'ye selam ve sevgilerini gönderdi.
Berna Çeliktürk Tan'ı Manisa Son Haber ve Demircililer adına tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
HABER-Mustafa Temiz - Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2019, 22:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER