Devleti Dinle Yıkmak

 Devleti Dinle Yıkmak, Baba Evini Evlatlarına Yaktırmaktır..
Şu batılı gavurlar var ya:
Osmanlı İmparatorluğunun halklarını aleyhimize kışkırtıp bizden kopardılar. Mondros Mütarekesiyle elimize ayağımıza prangalar vurup, sevr ile gövdemizi parçalamağa kastettiler. Hristiyanlığın ve medeniyetin en büyük düşmanı gördükleri Osmanlıyı yani Türklüğü tarihten silmeye karar verdiler. 
İstanbul’u işgal edip padişahı esir alarak Ankara’ya kadar geldiler. Osmanlıyı yıkarak hedefin bir kısmını gerçekleştirdiler.

Tam bu sırada Osmanlı askeri içinden bir Mustafa Kemal çıktı. Bitip tükenmiş bir Osmanlı Devleti’nin küllerinden yepyeni bir Türk devleti çıkardı.İşte bu, hesaplarını altüst etti. 

Batılı gavurlar, bitiremedikleri Tüklüğü bitirmenin başka yollarını içerden müttefikler bularak denedilerr:
1-Kendileri yıktığı halde, Atatürkün Müslüman Osmanlı Devletini yıktığı yalanına halkın büyük kısmını zamanla inadırıp zehirlediler.
2-Yeni devletin dinsiz olduğunu yaydılar.
3-Fetö benzeri müslüman kisveli yüzlerce tarikat ve cemaatlar kurdurdular.
4-Saf insanları buralara bağlayarak, beyinlerinden kelepçeli saflar yetiştirdiler.
5-Siyasete soktukları emanetçileriyle devletimizi ele geçirme yolunu seçtiler.
6-Osmanlıyı kendileri ortadan kaldırdıkları halde, yeniden Osmanlı kurma hayaliyle saftalozlar türettiler, elleriyle beslediler.  
Bu ne işlerine yarayacak?

Fetö gibi, müslüman kisveli yüzlerce tarikat ve cemaatlar kurdurdular demiştik ya:
Cumhuriyetimize düşman bu kindar-dindar nesil eliyle Türklüğü ve Türk milliyetçiliğini bitirecekler. Nasıl olsa Türkiye Cumhuriyeti dinsiz değil miydi...
Bu aptal Avrupa müminleri nasıl bir ihanetin aleti olduklarının farkına varmadan Kafir devlete karşı şeriat devleti kurmak için; var güçleriyle Cumhuriyetimizin yerine güya Osmanlı kuracaklar...Tam da gavurların istediği gibi, son kaleyi de düşürmüş olacaklar...Şimdi hala bununla meşguller.

Osmanlı çok milletli ve özerk vilayetletlerden oluşan bir devletti. Milletleri bizden zaten kopardılar. Geriye ne kaldı? Osmanlıdan geriye kalan Cumhuriyetin üniter topraklarında yeniden özerk bölgeli bir yapı kurmak. Zaten PKK bunun için savaşmıyor muydu...
Bu da elde kalan son toprakları parçalayıp Türklüğü ve cumhuriyeti bu topraklardan tasfiye etmenin son aşaması olacak. Yozgat'tan berideki topraklarda küçük bir devletçik kurmamıza belki anca müsade edecekler. Sonra nasıl olsa oradan da sürüp çıkarmayı hedefe koyacaklar.

Bütün Müslümanların ve mazlumların sığınağı,
İslam aleminin sigortası
Dünya Türklüğünün merkezi olan bu mübarek Anadolu toprakları elden çıkmış olacak. Yani, yıkım işini bu yerli işbirlikçi dincilere yaptıracaklar. Hain dedeleri gibi işgal günlerinde düşman çizmesi altında din yaşamağa razı olmuş bu ahmaklar; Müslüman Türkiye Cumuriyetinde din yaşanmadığını söylüyorlar.

Siz dindar kılıklı kuklalar...İzrael ve batılı efendilerinize sadakatle hizmet etmenin karşılığnda yaladığınız kemiklerin bedelini size de canınızla ödetecekler. Baba ocağının düşmanları, evin çocukları olarak baba evini size yakıp yıktırmış olacaklar. 
İhsan Temel
YORUM EKLE