Büyükşehirin dersanesine yoğun ilgi var kayıt için son haftaya girildi

Manisa Büyükşehir Belediyesince Manisa'nın tüm ilçelerinde geçen yıl faaliyete giren MABEM (Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi) 2016/2017 Eğitim Dönemi için başvurular başladı.

Büyükşehirin dersanesine yoğun ilgi var kayıt için son haftaya girildi
Manisa Büyükşehir Belediyesince Manisa'nın tüm ilçelerinde geçen yıl  faaliyete  giren MABEM (Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi) 2016/2017 Eğitim Dönemi için başvurular başladı.

Betticket Calibri, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">

YGS-LYS ve TEOG hazırlık kursları için öğrencilerden nufüs cüzdanı fotokopisi,öğrenci belgesi,3 adet fotoğraf ve Büyükşehir Koordinatörlüğünden alınacak sicil belgesinin yeterli olacağını belirten Büyükşehir Demirci Koordinatörü Kazım Aysan ''YGS-LYS için haftada 18 saat ders,TEOG için haftada 12 saat ders,bire bir etüd,genel tarama testleri,deneme sınavları ve yüzlerce yaprak test çözüm imkanının yanında,başarı ve motivasyon seminerleri,tercih ve meslek tanıtımı seminerleri ile her ders için konu anlatımı ve soru bankası kitapları dağıtılacağını belirtti.




Koordinatör Kazım Aysan ''başvurular 29/nisan tarihinde son bulacak.Seviye tesbit Sınavları 7-8/mayıs tarihlerinde Demirci MABEM binamızda yapılacak.YGS-LYS kurslarımız 23/Ağustos/2016 tarihinde,TEOG kurslarımızda 31/ Ağustos /2016 tarihinde başlayacak''dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 20:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cansel yılmaz
Cansel yılmaz - 8 yıl Önce

Salihlide mabem kursları ne zaman başlayacak

SIRADAKİ HABER