Demirci Eğitim Fakültesi farkını ortaya koymaya devam ediyor

Demirci Eğitim Fakültesinde sosyal faaliyetler birbirini izliyor.

Demirci Eğitim Fakültesi farkını ortaya koymaya devam ediyor
 Demirci Eğitim Fakültesinde sosyal faaliyetler birbirini izliyor.

Müzik öğretim görevlisi Zafer Işıldar yönetimindeki Türk Halk Müziği Konserinde salona gelenler birbirinden güzel türkülerle coştular. Koro ve solo olarak icra edilen Anadolu’dan esinti türküler izleyicilere duygulu anlar yaşattı.







DEVLET ESKİ BAKANI RIZA AKÇALI’DA KATILDI

Demirci Eğitim Fakültesi öğrencilerinin düzenlediği Kermes içinde bir organizasyon düzenlendi. Törene Devlet eski bakanlarından Rıza Akçalı da katıldı. Kermes açılış töreninde Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk,eski belediye başkanı Mehmet Babayiğit Dekan Prof. Dr. Ahmet Ataç  Halıkent Otobüs İşletmesi Kooperatifi Başkanı Ahmet Barutçu ve çok sayıda öğretim görevlisi ile öğrenciler katıldı.











Açılış konuşması yapan Dekan Ataç “ öğrencilerimizin bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırladığı bu ürünler eğitim hayatını sürdüren maddi sıkıntısı olan öğrencilerimize yardım amacı gütmektedir. Bu etkinlikte yer alan tüm öğrencilerimizi ve öğretim görevlilerimizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum “dedi.





Kermes açılışında kürsüye gelen devlet eski Bakanı Rıza Akçalı ‘da “ Demirci’ye siyaset yaptığım süre içinde defalarca gelip gittim, bu defa ki gelişim tamamen burada eski dostları görmek ve sizlerle birlikte olmak içindi. Gördüğüm şu ki Demirci için eğitimin anlamı hiç değişmemiş, bu genç kardeşlerimizi hayata hazırlayan fakültemiz ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için buradan yetiştirdiği eğitim neferleri ile bir misyonu devam ettiriyor. Bu çalışmalarda emeği geçen başta dekanımız sayın Ataç olmak üzere Demirci ‘nin tüm yöneticilerine, eğitim ordumuzun değerli öğretmenlerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum “ dedi.







Kuran’ı Kerim okunup dualar edildi.

Protokol daha sonra kurdele keserek Kermesin açılışını yaptı. Öğrenciler tarafından üretilen ürünlerin tadına bakan öğretim görevlileri öğrencileri tebrik etti.

Kermes sonunda eğitim fakültesi öğrencileri çalınan müzik eşliğinde halaylar çekerek bu çalışmalarının sonunda yorgunluk atarak gönüllerince eğlendi.



HABER VE FOTOLAR-Mustafa Temiz-DEMİRCİ

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER