Emekliler artık Ziraat Bankasından maaş almayacaklar

Emekliler artık maaşlarını Ziraat Bankası şubelerinden alamayacaklar. SGK ile Denizbank'ın yaptığı anlaşma gelecek maaş döneminde yürürlüğe girecek.Denizbank şubelerinin olmadığı yerlerdeki emeklilerde PTT şubelerinden maaşlarını çekebilecekler.

Emekliler artık Ziraat Bankasından maaş almayacaklar
Sosyal Güvenlik Kurumu ile Denizbank arasında yapılan anlaşma ile birlikte emekli maaşlarının artık Denizbank üzerinden verileceği açıklandı. 
Sosyal Güvenlik Kurumu maaş ödemelerinde anlaşma sağladığı Ziraat Bankası ile yollarını ayırdı. Denizbank ile protokol anlaşması sağlayan SGK, bundan sonra artık maaş ödemelerini Denizbank üzerinden yapacak. Yapılan düzenleme sadece yeni emekli olan kişileri kapsayacağı için Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar herhangi bir değişiklik yapmadan maaşlarını almaya devam edebilecek.
Denizbank Şubesi Yoksa Ne Yapılacak?
Denizbank PTT ile özel bir anlaşma yapacak ve kendi şubesinin bulunmadığı yerde emekliler maaşlarını PTT şubelerinden çekebilecekler. SGK Denizbank ile Temmuz ayında bir protokol imzalayarak; yeni emekli olacak kişilerin emekli maaşlarını artık Denizbank’tan çekeceği düzenlemeyi hayata geçirdiler.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2015, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER