Biyolojik ve Dijital Savaş

Korona Virüs Covid-19 virüs ile beraber dünya gündeminde olmayan dijital para sistemini tedavüle sokmak için hızlandırmaya çalışılıyor.

Manisa Son Haber
Biyolojik ve Dijital Savaş
selcuk

Ülkeleri biyolojik savaş gibi aşı ve biyoçip ile diz çöktürüp, ekonomik olarak kontrol altına alacaklar, sonra tamamen  herkesi kontrol altına alacaklar, planları da öyledir. İki yıl önce dijital para sistemini hızlandırmak istediklerini kendi ağızlarından sermaye piyasaları kongresinde dinledik ve şahit olduk. Biz ne yapıyoruk, ne ile meşgul oluyoruk ,elimiz kolumuz bağlı seyir ediyoruk. 

Neden öyle diye düşünürsek, herkes çocuğunun okumasını en önemli makamlara gelmesini istiyor. Arada bazı istisnalar çıkıyor ve  çok para kazanmak isteyen aileler, bazıları ise batıcı, Avrupa düşüncelerine  sahip, batı ve Avrupa Birliği aşkı ile yaşıyorlar, bilerek veya bilmeyerek hareket ediyorlar,  kendilerini ve beyinlerini onlara kiraya veriyorlar, köle gibi çalıştırıyorlar. Beyinler kopyalanıyor,  belli bir zaman sonra ise  işine son veriliyor. 

Bu düzen nereye kadar böyle gidecek. Yetişen yeni nesiller teknik üniversitelere ve sosyal ve bilimsel projelere gitse çalışmalarını yapsa ,  devletinin ve milletinin hizmetinde olsa  teknolojik gelişmelerin yerli ve milli olmasi tüm insanlığın hizmetinde olması daha iyi olmazmiydi. Yerli ve mili sermaye  virüs bahanesi ile tıp ilaçları ve ihtiyaçları gibi ürünler araştırma ar-ge çalışmaları ve laboratuvar çalışmalarına % 100 destek olup kendi ihtiyacımızı karşılasak ve fazlasını orta asta bölgesine ihraç edebilirdik. Ekonomide tam bağımsız Türkiye olma yolunda  kafamızdan avrupa düşüncesini tamamamen silmek olmalıdır. 

Dünya sağlık örgütü, Birleşmiş Milletler , Avrupa Birliği, NATO gibi kuruluşlar aracılığı ile kendi kararlarını alıyorlar, tüm insanlığın hayatını cenhennem ediyorlar. İtalya Başbakanının son sözleri işimiz gökyüzüne kaldı. Yalandan namaz kılmaya başladılar. Başka bir olay ise Japonya da üstdüzey bir kişi virüsten ölünce, bu tezgahı kimler yaptı, diyerek araştırma komisyonu oluşturdular. İlaç satacak olan devletler kendi kafalarına çorap ördüler. Merhum Başbakan Necmettin  Erbakanın tarif ettiği gibi timsah vardır üst çenesi amerikadır, alt çenesi avrupa, beyni israildir. Dili vardır, Türkiyedeki iş birlikçileri'de var yani kiralık beyinlerdir. 

Biyolojik bir silah olan korona virüs tamamen laboratuvarda üretilmiş bir virüs olarak durmaktadır. Şöyle bir söylenti de var, önce Almanyada bu virüsün çözümü için deney yapılırken,  Almanyada maliyeti yüksek diye Çin'e devrettiler. Çalışan birinin bir hatası sonucu yayıldı. Biyolojik silah dünyada 20 binden fazla insan öldü. Hala da devam etmektedir.

Nisan sonuna kadarda biteceğini sanmıyorum. Virüsün sıcaklıklada bir alaksı olduğunu düşünmüyorum. Bugün en sıcak yerde bile bu vakalar var. Elbet bitecek ama bizde Çinden uzun sürecek gibi geliyor. Ben öyle düşünüyorum,  aslında sokağa çıkma yasağı olacak.

Bütün ülkeyi sulama uçakları ile havadan dezanfektanlamalıyız. En azından dışarıdaki mikroplar ölür. Bu riskli olabilir. Başka çareler aranmalıdır. Bitkisel ürünlerden yapılan ve bağışıklığı güçlendiren karışımlar olabilir. Toplumsal moral ve motivasyonu yüksek tutmalıyız. Kurallara ve alanın kararlara uyalım. Ne kadar çok uyarsak o kadar az hasarla ve o kadar kısa sürede atlatırız. Yoksa ağır bedel öderiz.                                         

Mustafa Şentürk                   
Araştırmacı-Stratejist

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER