Cumhuriyetimizin 100. Yılında Sorumluğumuz Büyük

Cumhuriyetimizin 100. yılıyla ilgili duygularını paylaşan MEK Ajans başkanı Murat Kümüştekin, “Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku, umut, minnet ve zafer duygularıyla kutlarken, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir” sözü hepimize rehber olmalı.” dedi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Sorumluğumuz Büyük

Akıl, mantık, teknoloji ve etik kelimelerini hayatımızın odağına almamızı öğütleyen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” sözünün her şeyi tek bir cümlede net ve yalın bir şekilde aktardığını söyleyen Kümüştekin, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken kendimize, ülkemize ve dünyamıza karşı büyük sorumluluklarımız var. Nerede ya da hangi işi yaparsanız yapın bilim, teknoloji ve etik değerler ışığında hareket etmeliyiz. Dünya büyük bir karmaşa ve savaş içerisinde. Her gün içimizi yakan haberlerle ve görüntülerle hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz. Üzüntü, acı ve kederle yaşamak zor olsa da yaşanılanlardan ders çıkarıp, taraf olmadan sadece insan olmanın yükümlülüklerini yerine getirerek çabalamaya devam etmeliyiz.” dedi.

MEK Ajans’ın kurulduğu ilk günden itibaren cumhuriyet değerlerini şirket kültürüne entegre ettiklerini belirten Murat Kümüştekin, “Halkla İlişkiler'in de bir bilim dalı olduğu öngörüsüyle, müşterilerimizle birlikte tüm çalışmalarımızı teknolojinin ve yeniliğin getirdiği dinamizmle sürdürüyoruz. Gerçekleştirmiş oluğumuz tüm projelerimizde doğru çıktılar elde edebilmek için müşteri deneyimini (CX) mükemmelleştirmeyi hedefliyoruz. Deneyim sürecinde zor aşamalardan biri de müşterilerin dönüşen isteklerini doğru analiz edip, hızlı biçimde aksiyon almak. Günümüzde artık, deneyim süreci kurgu olmaktan çıkıp, markaların tüketicileriyle bağ kurabilecekleri ve rakiplerinden ayrışabilecekleri bir alan olarak karşımıza çıkıyor. Başarılı müşteri deneyimi, tercih edilen marka olmak için ilk sıralarda yer alıyor. Kısacası, markaların tercih edilmelerini sağlamak için doğru analiz ve hızlı aksiyon şart. Dikkat edilmesi gereken nokta hızla aksiyon alacağım derken, verilerin yanlış analiz edilmemesi. Burada ise biz devreye giriyoruz.” dedi.

Cumhuriyetimizi kutladığımız bugün de her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyuyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bin bir zorlukla kurduğu cumhuriyeti hep birlikte yaşatmalıyız. Nice 100. Yıllara…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER