Demirci Kaymakamı Kaya : Hem verdiğiniz desteğin ürüne dönüştüğünü görmenizi istedik hem de teşekkür etmek istedik

Demirci Kaymakamı Kaya : Hem verdiğiniz desteğin ürüne dönüştüğünü görmenizi istedik hem de teşekkür etmek istedik

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci Kaymakamı Adem Kaya ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Demirci’ye sağlanan destekler nedeniyle Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür eden Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı desteklerle Demirci’de tarımla alakalı ivme atlandığını belirterek, “Hem verdiğiniz desteğin ürüne dönüştüğünü görmenizi istedik hem de teşekkür etmek istedik” dedi.

Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Demirci Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karakaya, Demirci Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Cavit Makinist, Demirci Muhtarlık İşleri Müdürü Gökhan Demir Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Ziyarette Kaymakam Adem Kaya, Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile hayata geçirilen Demirci Tarım Merkezi’nde üretilen ürünlerin yer aldığı hediye sepetini Başkan Cengiz Ergün’e takdim etti. Başkan Ergün’e Demirci’ye verdiği destekleri nedeniyle teşekkür eden Demirci Kaymakamı Adem Kaya, “Demirci Manisa’nın en uzak ilçelerinden bir tanesi olmasına rağmen, Büyükşehir hizmeti başta olmak üzere en çok ulaşılan ilçelerden bir tanesi. Kaymakamlık olarak yaptığımız her projede gerek turizm gerekse tarım alanında, Büyükşehir’in ne zaman kapısını çalsak sürekli bizim yanımıza yer alıyorsunuz. Bildiğiniz üzere Demirci Tarım Merkezi’ni kurduk. Bu tarım merkezinde de en büyük proje ortaklarından bir tanesi Büyükşehir Belediyemiz. Kadınlarımız orada üretime başladı. Çok güzel ürünler üretiyorlar. Piyasaya satışa da başladılar. Bizler de sizlere o ürünlerden getirdik. Hem verdiğiniz desteğin ürüne dönüştüğünü görmenizi istedik hem de teşekkür etmek istedik. Verilen emeklerin, desteklerin boşa gitmediğini kanıtı. Siz zaten tarıma büyük destek veriyorsunuz. Demirci’de yaptığınız programlara bizler de katılıyoruz. Son yıllarda Demirci’de tarımla alakalı sizlerin desteğiyle ivme atlandı” ifadelerini kullandı.

Kırsal kalkınmaya 150 Milyon Liralık Destek

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, tarımsal kalkınmanın sağlanması noktasında yoğun çaba sarf ettiklerini ifade ederek, 2023 yılında 150 milyon liralık desteğin kırsal kalkınmaya ayırdıklarını, önümüzdeki süreçte de desteklemelerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER