İstanbul'da pistten çıkan ve 3'e bölünen o uçakta Demircili genç kız da vardı

İstanbul'da Sabiha Gökçen Havalimanı'nda İzmir - İstanbul seferini yapan Pegasus Hava Yolları'na ait bir uçak iniş sırasında pistten çıktı. Ardından uçakta yangın meydana geldi.

Manisa Son Haber
İstanbul'da pistten çıkan ve 3'e bölünen o uçakta Demircili  genç kız da vardı

Uçağın içindeki yolcular tahliye edildi. Pegasus'a ait uçakta büyük çapta hasar meydana gelirken olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 
PİSTTEN ÇIKAN UÇAKTA DEMİRCİLİ BİR GENÇ KIZ DA VARDI
Manisa Son Haber'den Mustafa Temiz'e ulaşan bir ihbar da teyit edildi. Pistten çıkan uçakta Demircili 20 yaşındaki bir genç kızın da olduğu haberi değerlendirildi .
Yarı yıl tatili için Demirci'ye gelen ve bugün Sinop'a gitmek için İzmir'den uçağa binerek, İstanbul aktarmalı Sinop'a gidecek olan genç kızın Özlem Ekşi olduğu öğrenildi. Ekşi yarı yıl tatilinden sonra Sinop'a dönüyordu. Genç kızın kazanın şokunu henüz atlatamadığı, eşyaları ve kendine ait telefonunun halen uçak enkazında olduğunu, ailesine başkasına ait bir telefondan bildirdi. 


Genç kızın kazadan sonra çok korktuğunu anlattığı ve genel sağlık taraması için Maltepe Hastanesine kaldırıldığını da ailesiyle paylaştığı öğrenildi.
Özlem Ekşi, Demirci'de yaşayan polis emeklisi Yılmaz Ekşi'nin kızı ve halen Sinop Üniversitesi Sınıf öğretmenliği 2. sınıf öğrencisiydi.


KAZAYI UZMANLAR NASILDEĞERLENDİRDİ
Kaza kırım uzmanı Beyazıt Karataş kazayı değerlendirdi. Beyazıt Karataş, "Görüntüleri izlediğimiz kadarıyla hemen şöyle paylaşalım, kötü hava şartlarından kaynaklanan bir kaza... İlk gözlem olarak hava şartları görünüyor. Bu durumda pilotlar uçağı pistte tutmakta zorlanıyor. Lastiklerle pist arasında temasın kaybolmasında kaynaklanan bir kaza olduğu görünüyor." ifadelerini kullandı.

HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2020, 22:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER