Manisa Vergi Dairesinden 35 kişi açığa alındı

On beş temmuz darbe girişiminden daha sonra başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam edilmektedir. Manisa'da da operasyonlar devam etmektedir. Bu operasyon da birçok kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Manisa Vergi Dairesinden 35 kişi açığa alındı

On beş temmuz darbe girişiminden daha sonra başlatılan casino siteleri operasyonlar tüm hızıyla devam edilmektedir. Manisa'da da operasyonlar devam etmektedir. Bu operasyon da birçok kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Açığa alınan isimler söz konusu olmuştur. Operasyonlar hız kesmeden devam etmektedir. Bu bağlam içerisinde FETÖ ve PYD ile bağlantılı olan kişiler hakkında araştırmaların ve operasyonların yapıldığı bilgisi aktarılmaktadır. Manisa ili de bu konuda oldukça hareketli bir gün geçirdi. Belirtilen terör örgütlerine bağlı olan kişilere de operasyonlar tüm hızıyla devam etmektedir.

Açığa Alınan Personeller

Manisa'da geniş çaplı yapılan operasyonlar dahilinde vergi dairesinde çalışan ve FETÖ ile ilgili bağlantıları olduğu tespit edilen otuz beş personel açığa alındı. Manisa Vergi Dairesi de hareketli bir gün geçirdi. Aralarında Vergi Dairesi başkanı Yılmaz Çakan, Vergi dairesinin grup müdürlerinden Metin Özdemir ve Ercan Yazgan ile beraber otuz beş kişi açığa alındı bilgisi aktarılmaktadır. Açığa alınan memurlar ile ilgili dün akşam saatleri civarında tebligat yapıldığı bilgisi aktarıldı. Yapılan bu tebligatın Başkan Çakan aracılığı ile personeller bildirildiği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2017, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER