Meteoroloji yağış için uyardı

Meteorolojiden yeni yağış uyarısı geldi. Manisa’nın batı kesimleri yanı sıra Edirne, Tekirdağ, Kırklareli Burdur, Balıkesir ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Su baskınına karşı yetkililer uyarıldı.

Meteoroloji yağış için uyardı
 Meteorolojiden yeni yağış uyarısı geldi. Manisa’nın batı kesimleri yanı sıra  Edirne, Tekirdağ, Kırklareli Burdur, Balıkesir ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Su baskınına karşı yetkililer uyarıldı.
Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz'in batısı ile kıyı Ege ve Isparta'nın güneyinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli, Manisa'nın batı kesimleri, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Burdur çevreleri ve Balıkesir'de yağışların kuvvetli olması bekleniyor.
ANİ SEL UYARISI!
Manisa Valiliği de dün yaptığı uyarılarda, kuvvetli ve çok kuvvetli yağış sebebiyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı önlem almaları gerektiğini vurgularken, vatandaşlara; ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarıda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER