Seçim sonuçları

Türkiye sandığa gitti. 1 Kasım erken genel seçimleri için vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandığa gidildi. Demirci'de de seçimler huzurlu ve sakinlik içinde yapılıyor.

Seçim sonuçları

 Saat 08 'de başlayan oy verme işlemi sürüyor. İlk saatlerde birkaç sandıkta itirazlar oldu ve tutanaklar tutularak karara bağlandı. Bir seçmenin verdiği oyunun fotoğrafını çektiği tespit edildi. Oy tutulan tutanakla iptal edildi. Bir başka sandıkta ise yaşlı bir seçmene çift seçim pusulası verildiği tespit edildi. Görevliler gerekli tedbiri aldı.

Sandık başlarında tüm partilerin görevlileri büyük bir dikkatle görevleri başındalar. Seçim yasakları kapsamında kahvehaneler kapalı. Oyunu kullanan vatandaşlar evlerinde vakit geçiriyor.

Sandıklar saat 17 'de kapanacak. Sandıkların kapatılmasından sonra ise seçim yasakları kapsamında yayın yasağı devam edecek. YSK'nın seçim  yasaklarını kaldırmasından itibaren yine geçen seçimde olduğu gibi Manisa Son Haber olarak en doğru ve en hızlı sonuçları sizlerle paylaşacağız. Tüm hazırlıklarını yapan Manisa Son Haber haber merkezimizce sonuçlar en hızlı şekilde sizlere sunulacak..

Bizi izlemeye devam ediniz.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER