Yağmurlu günler bitiyor mu ?

Manisa ve çevresinde hafta başında görülen sağanak yağışlar Salı gününden itibaren bitiyor. Bundan sonraki günler için hava tahmini olarak, yağışsız, az bulutlu ve mevsim normallerinin altında ısının düşmesi bekleniyor.

Yağmurlu günler bitiyor mu ?

Meteoroloji’den yapılan açıklamalarla beklenen hava tahminlerinin durumu şöyle ; “Yapılan son değerlendirmelere göre 15.04.2019 Pazartesi günü Balkanlar üzerinden gelin serin havayla birlikte hava sıcaklıklarının; kuzeybatı kesimlerden başlayarak, ülkemizin büyük bir bölümünde hissedilir derecede (4-8 derece) azalacağı tahmin ediliyor. Hafta boyunca mevsim normalleri altında seyretmesi beklenen hava sıcaklıklarının meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı (sağlık sorunları, iç ve yüksek kesimlerde yer yer zirai don olayı, yüksek kesimlerde görülebilecek kar yağışları) dikkatli ve tedbirli olunması, meteorolojik uyarı ve raporların dikkatle takip edilmesi önem arz etmektedir.”

YAĞMURLU GÜNLER ARTIK BİTİYOR

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, Manisa’da Pazartesi günü etkili olan gökgürültülü sağanak yağışın Salı gününden itibaren yerini az buluntu bir havaya bırakacağı tahmin ediliyor.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER