HABERİNİZ VAR MI? MHP Genel Merkezi susuyor, öldürülen Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş, Demirci Belediye meclisinde gündem maddesi oluyor...

Demirci Belediyesinin Ocak ayı meclis toplantısında geçtiğimiz hafta bir suikast sonucu öldürülen  Ülkü Ocakları Genel Başkanı(eski) Doç.Dr. Sinan Ateş’in gündem olduğunu duydunuz mu?
Sanmıyorum..
Belediyenin internet sitesinde bugün öğle saatlerine kadar meclis kararları yayında değildi.
Rahmetli ülkücü başkan Demirci belediyesinin  içinde mecliste uzun süre gündem olmuş.
İYİ Partili meclis üyeleri meclise bir önerge veriyor.
Önerge gündeme alınıyor.
Sırası gelince mecliste haziruna okunuyor.
Önerge mealen şöyle ; Kahpe bir pusuyla vurulan eski ülkü ocakları başkanının isminin bir cadde veya sokağa verilmesi talep ediliyor.
İşte bu önerge okunduktan sonra mecliste hareketlilik başlıyor.
Önce AKP'li meclis üyesi söz alıyor " bu aşamada bunu yapmayalım, ya bu adam hain veya fetöcü çıkarsa ne olacak" diyor.
MHP'li meclis üyesi seçimden bu yana şiir ve edebiyatla siyasi dili daha sanatsal hale getiren  o üslubuyla eline aldığı bilgisayar çıktıları üzerinden ülkü ocakları tarihi ve kültürü konulu bir sunum gerçekleştiriyor.
Mecliste eski ülkü ocakları başkanıyla ilgili fikri olmayan yok, herkes konuşmuş. 
Cinayetten bu yana MHP genel merkezinde bile belki bu kadar konuşulmadı merhum...
Soruşturmanın sonucuna kadar bu önergenin imar komisyonuna gönderilmesi oylanıyor ve oy çokluğuyla imar komisyonuna havale ediliyor.
İşin ilginç yanı çekimser oy kullanan da yine bir MHP'li. 
Yani MHP genel merkezinin son süreçte bu cinayetin ardından neden sustuğu tartışılırken, MHP'li meclis üyesinin çekimser kalması da bence MHP genel merkezinin tavrı ve suskunluğu kadar manidar.
Cumhur ittifakından önce AKP ile ilgili icraatları ve ifşaatları ile MHP'nin en zıpkın siması ve ittifaktan sonra ise Başkan Selçuk ile  tüm görsellerde yer alan, düğün, sünnet, açılış, ödül dağıtım törenleri de dahil her yerde olan 7/24 online ve ittifakın en sadık kollayıcısı MHP'li üye ise toplantı biterken safra gibi içindeki düşünceyi kelimelere döküyor " bu iş nerden çıktı şimdi ya sırası mıydı?"
Diyeceğim o ki ; Demirci belediye meclisinde olan bitenlerden kimselerin haberi yoktur, benden laf çıkmaz ama okuyun istedim.
Daha önce mıcır ocağını birilerine paketleme işi görüşülen memurların bile odadan çıkarıldığı meclis öncesi grup toplantısında ben bunu yazınca köstebek aramışlardı.. İlçe başkanlarının kucağında bir haber yaptık ama bu haber fünyesi çekilmiş el bombasına dönüştü..Köstebek aramaktan başkanlar bitap düştüler... Başkan Selçuk bile bu nerden sızdı Temiz, bunu nasıl haber yaptı diye ortak dostlarımızdan neredeyse herkesi arayıp, benim için"şunun önünden gidin kim söylemiş öğrenmeye çalışın" deyip durmuştu... 
Bu yazıdan sonra da köstebek arama başkan, biliyorsun sana şah damarın kadar yakınım...
Benim her şeyden haberim olur, seçimden sonra bunu daha iyi anlayacaksın...
10 Ocak 2023
Mustafa Temiz

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Orhan
Ahmet Orhan - 1 yıl Önce

Demirci Belediye Meclisini başta İyi Parti grubu olmak üzere tebrik ediyorum. Türkiye'de ilk defa Sinan Ateş isminin Demircide bir sokak veya caddeye vermek suretiyle yaşatılması istenmesi gerçekten takdire şayandır.
Ancak şehidin Fetöcü olduğu için bu hunhar cinayete maruz kalmış olabileceğinin ve bu nedenle sokağa isminin verilmesini şarta bağlamaya teşebbüs et mek ise aynı derecede üzüntü vericidir. Başta MHP'li üyeler olmak üzere teessüflerimi bildiriyorum. Güzelim teşebbüse yazık etmişsiniz.