Başkan Tosun, Ramazan Ayını Tebrik Etti

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tosun, tüm İslam Alemi’nin Mübarek Ramazan Ayını tebrik ederek, hayırlar getirmesini diledi.

Başkan Tosun, Ramazan Ayını Tebrik Etti

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı Ramazan Ayı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni içerisinde barındıran Ramazan Ayı’nda oluşan manevi atmosferin bütün yıla yayılarak devam etmesini dileyen Başkan Tosun; “Feyiz, bereket, af ve mağfiretlerle dolu Ramazan Ayı, kırgınlıkların unutulduğu ve yüzlerin güldüğü en mukaddes aylardandır.Yardımlaşma ve dayanışmanın doruklarda yaşandığı Ramazan Ayı’nda rahmet kapıları sonuna kadar açılmaktadır. Mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle sofralarımızdan bolluk ve bereketin, gönüllerimizden de huzur ve hoşgörünün eksik olmamasını, Ülkemizde huzur ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diliyorum. Bu vesileyle Kulalı hemşehrilerimin, milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Ayı’nı kutluyor, hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2019, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER