Kula Heyeti, Ankara’dan Müjdelerle Döndü

Kula Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve beraberindeki Cumhur İttifakı İlçe Temsilcileri Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok’dan oluşan Kula heyeti, Ankara'dan müjdelerle döndü.

Kula Heyeti, Ankara’dan Müjdelerle Döndü

Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen Kula heyeti, Bakanlıkta gerçekleşen ziyarette ilçede devam eden projelerin hızlandırılması ve yeni projelere destek istedi. Bakan Kasapoğlu,Kula heyeti ve beraberindeki bürokratlar ile birlikte yaptığı toplantıda Kula’daki gençlik ve spor yatırımları ile Kula'da devam eden yeni hastane, 304 konutlu TOKİ, doğalgaz, Kula Karma Organize Sanayi Bölgesi gibi projeler ele alındı. Bakan Kasapoğlu, yeni yatırım ve projeleri Kulalılarla buluşturmak adına en yakın zamanda  Kula’yı ziyaret edeceğinin bilgisini verdi. Toplantı sonunda Kula heyetine çalışmalarında başarılar dileyen Bakan Kasapoğlu, Kulalı hemşerilerine selam söyledi.



Başkan Tosun; “Yeni Projelerimiz Var”
Toplantının ardından yazılı açıklamada bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Mutluyuz, gururluyuz. Kulalı hemşehrimiz, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun bugün konuğu olduk. Sayın Bakanımız Kula’nın sorunlarını biliyor ve çalışmaları yakından takip ediyor. Kula’ya hizmet etmekten mutluluk duyduğunu da ifade ederek bizleri çok güzel ağırladı. Sayın Bakanımız çok kısa zamanda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez ile birlikte Kula'ya bizzat geleceklerini ve önemli yatırım ve projelerin müjdesini verdi. Kula'ya yatırım ve hizmet noktasında her projemize sınırsız destek veren Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyorum. Kulamız için hayırlı olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER