Deli gibi izliyorum

Şarkıcı İrem Derici, yine açıklamalarıyla şaşırtmaya devam ediyor. İnci Taneleri dizisi için "Deli gibi izliyorum" derken, dizilerdeki kötü karakterleri sevdiğini de ekledi.

Deli gibi izliyorum


Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz günlerde düzenlenen No7influencers Awards ödül töreni sonrası muhabirlerle sohbet eden Derici, Ramazan Bayramı nedeniyle 2 hafta ara veren İnci Taneleri dizisini özlediğini ve "deli gibi izlediğini" söyledi.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki akşam düzenlenen No7influencers Awards töreninde "yılın en başarılı sanatçısı" ödülüne layık görüldü. Gecede basın mensuplarıyla sohbet eden Derici, Ramazan Bayramı nedeniyle iki hafta ara veren İnci Taneleri dizisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

"İnci Taneleri'ni Deli Gibi İzliyorum!"

Derici, İnci Taneleri dizisini büyük bir ilgiyle takip ettiğini ve dizinin yeni bölümlerini heyecanla beklediğini dile getirdi. "Deli gibi İnci Taneleri izliyorum!" diyen ünlü şarkıcı, dizinin karakterlerine de değindi.

"Dizilerde Kötü Karakterleri Severim!"

İrem Derici, en sevdiği İnci Taneleri karakteri sorulunca ilginç bir açıklama yaptı. "Ben her zaman dizilerin kötü karakterlerini severim. İyileri sevmiyorum. Normal hayatta da iyileri sevmiyorum, kötüleri seviyorum!" diyen Derici, bu açıklamasıyla dikkat çekti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER