OnAir Sahne’de iki yeni şarkı

Alternatif rock müziğin başarılı temsilcilerinden Emirhan Çakmak ve Çağrı Yıldırım’ın yeni şarkıları, bağımsız müzisyenlerin çalışmalarını tüm dünya digital platformlarında yayınlayan OnAir Sahne’de yayınladı.

Manisa Son Haber
OnAir Sahne’de iki yeni şarkı

Emirhan Çakmak söz ve bestesi kendisine ait olan ‘İllet’ de modern hayatın fotoğrafını çekiyor. ‘İllet’ akılda kalan ezgisi ve sözleriyle de dikkat çekiyor. Şarkıda Osman Özel de vokal konuğu olarak Emirhan Çakmak’a eşlik etti.

Çağrı Yıldırım ise  alternatif rock tarzındaki “Müptezelin Sitemi” şarkısında minimal tınıları ve güçlü sözleri ile dikkat çekiyor.  Bestesi, sözleri ve düzenlemesi kendisine ait olan şarkısında sanatçı, gündelik hayata yönelik bir eleştiride bulunuyor. Yıldırım’ı yaklaşık 10 yıldır bağımsız olarak yaptığı müzik çalışmalarıyla tanıyoruz.

Emirhan Çakmak Hakkında

En çok sevdiği sanatçılardan biri olan Bob Dylan’dan ilham almıştır. Akustik gitarıyla şarkılar söylemek en büyük zevkidir. İlk çalışması ‘Yalnız ve Özgür’dür. Bu çalışmasına toplumsal açıdan insanlara olan bakış açısını yansıtmıştır. Helin Sarya Bulak’la Ah Ulan Ah isimli projesi ilk düet çalışmasıdır. Bu süreçte biraz farklılık yaratarak çok enstrümanla icra ettiği ‘Kendini Kandırma’ isimli parçasını dinleyicilerine sunmuştur.

Çağrı Yıldırım Hakkında

Çukurova Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık mezunu.

Akademik ve müzik kariyerini eş zamanlı olarak yürütüyor.

Yazıyor ve de kısa filmler çekiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER