AKP Manisa'da fatura başkanlara kesildi

AKP Manisa'da başarısızlığın faturası il ve ilçe başkanları ve yönetimlerine kesildi.AKP Genel Merkezinin Manisa'da İl başkanı değişikliğiyle başarısız bulunan ilçe başkanları ve yönetimlerinin değiştirileceği de gündeme düştü.

AKP Manisa'da fatura başkanlara kesildi
7 Haziran'da yapılan Milletvekili seçimlerinin ardından Manisa AKP'de sorgulama dönemi hemen başladı.Manisa'da büyük oy düşüşü yaşayan ve Türkiye genelinde de tek başına iktidar olma hakkını kaybeden AKP'de kazan kaynamaya devam ediyor.

Manisa'da 5 olan milletvekilliği sayısı 4'e düşen AKP'de fatura il ve ilçe başkanlarına kesilmiş görülüyor.

Siyasi kulislerde ise Manisa'da kan değişikliğine gidileceği başta il başkanı ve ilçe başkanlarının değiştirileceği konuşulmaya başlandı.

Manisa AKP'de İl başkanlığı konusunda seçimde 5. sıradan milletvekili adayı olan ve halen AKP kadınlar MYK üyesi de olan Şule Tunalı'nın ismi geçmeye başladı.Tunalı'nın genel merkezin verdiği her görevi başarıyla yaptığı ve son seçimlerdeki çalışma ve gayretinin gözlerden kaçmadığına dikkat çekilirken,Tunalı'nın il başkanı olması halinde Manisa AKP'nin yeniden toparlanma sürecine en kısa sürede geçebileceği konuşuluyor.Tunalı'nın ismi Manisa'da AKP İl Başkanlığı için en çok konuşulan isim olurken AKP'nin ilçe başkanları ve yönetimlerinin de son seçim sonuçlarına ve başarı grafiklerine göre yeni isimlere yönelineceği  partililer arasında konuşuluyor.

Genel Merkezin Manisa konusunda en kısa sürede müdahalesi ise beklenmeye başlandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER